ZAKELIJKE

Catering

Wij verzorgen de bedrijfslunch, een borrel op een evenement of een diner. Dit alles met ervaren personeel en een echte culinaire beleving. Wij ontzorgen en geven net de extra service die verwacht wordt tijdens uw partij.

Daarnaast kunnen wij u ook geheel ontzorgen met dranken en personeel.
De Heeren van Driebergen zijn tevens in staat om de locatie volledig naar uw wens aan te kleden. Elk detail is van belang, want het gaat immers om de beleving van u en uw gasten en wij dragen daar graag aan bij.

ZAKELIJKE CATERING

Ontbijt & Lunch

Met culinaire liefde verzorgen wij graag uw (zakelijke) lunch of ontbijt. Van luxe lunch (met gangen) tot een broodjeslunch met verse soep tot een lunchbuffet. De mogelijkheden bij de Heeren van Driebergen zijn eindeloos.
Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon geheel ontzorgt worden? Wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Smokin’ Gents BBQ

Ons Smokin’ Gents BBQ Team bestaat uit fanatieke Grill- en Pitmasters die hun hand niet omdraaien voor het betere BBQ werk. Bij de Gents is het werken met mooie producten (liefst biologisch en altijd met Beter Leven keurmerk) een must en wordt er geen BBQ techniek geschuwd.

Kiest u voor de Smokin’ Gents BBQ dan kiest u voor spektakel en een BBQ die u nog niet eerder heeft meegemaakt. Daarnaast is ook de uitrusting imposant te noemen, er zal een heuse BBQ stand op locatie op gebouwd worden waar de gerechten LIVE worden bereidt.

Bekijk onze Look & Feel

BBQ Basics
€ 32,50 p.p. excl. btw
(vanaf 20 personen)

Tijdens de BBQ Basics  serveren wij verschillende gerechten op lange Teakhouten planken waar ieder van kan kiezen wat men wil en deze planken zullen continu vernieuwd worden met de door u zelf geselecteerde gerechten. We hebben een BBQ Basics pakket samengesteld welke aangevuld kan worden met de BBQ Extensions. We horen graag wat de Smokin’ Gents mogen bereiden!

BBQ Finger Food
€ 25,25 p.p. excl. btw
(Vanaf 20 personen)

Tijdens de BBQ Finger Food geven wij net die extra culinaire beleving die u wilt voor uw feest of partij.  LIVE worden diverse kleine finger food gerechtjes bereidt op locatie. De gerechtjes worden uitgeserveerd in handzame afbreekbare bamboe disposables , bakjes van rietsuiker of spiesjes. We hebben een BBQ Finger Food pakket samengesteld welke aangevuld kan worden met verschillende BBQ Extensions. We horen graag wat de Smokin’ Gents mogen bereiden!

ZAKELIJKE CATERING

Diner op maat

Met culinaire liefde verzorgen wij graag uw (zakelijke) diner. Van luxe diner (met gangen) tot en met een walking diner tot  een buffet. De mogelijkheden bij de Heeren van Driebergen zijn eindeloos. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon geheel ontzorgt worden? Wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Naast het verzorgen van diverse caterings op locatie is het natuurlijk ook mogelijk om een Private Dining bij ons op locatie te verzorgen in onze eigen homebase!

Onze lichte ruimte ademt creativiteit en sfeer uit en is een fijne plek om te dineren en te borrelen met uw gezelschap. Een borrel op ons zonneterras, dineren in ons restaurant en afsluiten met een naborrel in onze bar of heerenkamer. De Heeren van Driebergen is van alles voorzien!