Foodstyling

Ontdek de kunst van culinaire presentatie tijdens onze Workshop Food Styling, een gloednieuwe ervaring bij De Heeren van Driebergen.
Onder begeleiding van chef Dave Koning leer je hoe je gerechten op sterrenniveau opmaakt – met oog voor detail, smaak én beleving.

Tijdens deze inspirerende workshop ga je aan de slag met creatieve food designs die jouw gerechten niet alleen visueel indrukwekkend maken, maar ook culinair verfijnen. Want een goed gerecht ziet er niet alleen prachtig uit, het moet vooral ook heerlijk smaken.

Na afloop creëer jij borden waar men niet alleen van wil proeven, maar ook van wil fotograferen!
Perfect voor iedereen die thuis gasten wil ontvangen met een diner dat nét dat beetje extra heeft.

€ 79,50
Excl. dranken

Chef: Dave Koning
Dag: Zondag
Aantal: 4x per jaar
Tijd: 15:30 – 21:30

Minimaal aantal personen: 14.

Data 2026
Zondag 19 april 2026

Zondag 3 mei 2026

Annuleringsvoorwaarden:

De inschrijving is definitief na betaling.
Tot uiterlijk 2 maanden van tevoren kunt u kosteloos annuleren
Binnen twee maanden van tevoren kan er niet meer geannuleerd worden.
Tot uiterlijk 1 maand van tevoren kunt u kosteloos wijzigen van datum.
Wijzigingskosten bedragen 25,- euro p.p.

Lees hier alles over
Foodstyling

Over Dave

Van jongs af aan voelde Dave Koning zich thuis in de keuken. Zijn nieuwsgierigheid naar smaken en technieken bracht hem naar het ROC Flevoland, waar hij zijn koksopleiding niveau 2 en 3 afrondde. Tijdens zijn opleiding deed hij ervaring op in diverse keukens, van gezellige eetcafés tot luxe vijfsterrenhotels en ontwikkelde hij stap voor stap zijn eigen stijl: creatief, smaakvol en verfijnd.

Na zijn opleiding runde Dave samen met zijn vader vijf jaar lang met trots een restaurant in Edam, waar hij als chef-kok zijn passie verder vormgaf. In die periode behaalde hij zijn diploma Sociale Hygiëne en het Leermeesterdiploma, en ontdekte hij wat koken voor hem écht betekent: mensen verbinden met smaak, beleving en verhaal.

Dave staat bekend om zijn creatieve aanpak in de keuken. Hij kleurt graag buiten de lijntjes, speelt met onverwachte smaakcombinaties en geeft klassieke gerechten een moderne twist. Zo verrast hij zijn gasten telkens weer met combinaties die nét even anders zijn maar altijd in balans.

Tijdens zijn Workshop Food Styling deelt Dave zijn passie voor smaak en presentatie. Met oog voor detail en een speelse benadering laat hij zien hoe je gerechten kunt creëren die niet alleen heerlijk smaken, maar ook visueel tot leven komen. Een inspirerende sessie waarin je leert denken als een chef en durft te experimenteren als een kunstenaar.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allergenen.
Mocht u deze hebben dan vernemen wij dit graag en kijken wij naar de mogelijkheden.

De Heeren van Driebergen allergenen

Agenda Foodstyling

Foodstyling 3 mei 2026

3 mei 2026

Ontdek de kunst van culinaire presentatie tijdens onze Workshop Food Styling, een gloednieuwe ervaring bij De Heeren van Driebergen. Onder begeleiding van chef Dave Koning leer je hoe je gerechten op sterrenniveau opmaakt – met oog voor detail, smaak én beleving. Tijdens deze inspirerende workshop ga je aan de slag met creatieve food designs die jouw gerechten niet alleen visueel indrukwekkend maken, maar ook culinair verfijnen. Want een goed gerecht ziet er niet alleen prachtig uit, het moet vooral ook heerlijk smaken.     Na afloop creëer jij borden waar men niet alleen van wil proeven, maar ook van wil fotograferen! Perfect voor iedereen die thuis gasten wil ontvangen met een diner dat nét dat beetje extra heeft.

Boek workshop

Foodstyling 19 april 2026

19 april 2026

Ontdek de kunst van culinaire presentatie tijdens onze Workshop Food Styling, een gloednieuwe ervaring bij De Heeren van Driebergen. Onder begeleiding van chef Dave Koning leer je hoe je gerechten op sterrenniveau opmaakt – met oog voor detail, smaak én beleving. Tijdens deze inspirerende workshop ga je aan de slag met creatieve food designs die jouw gerechten niet alleen visueel indrukwekkend maken, maar ook culinair verfijnen. Want een goed gerecht ziet er niet alleen prachtig uit, het moet vooral ook heerlijk smaken.     Na afloop creëer jij borden waar men niet alleen van wil proeven, maar ook van wil fotograferen! Perfect voor iedereen die thuis gasten wil ontvangen met een diner dat nét dat beetje extra heeft.

Boek workshop