Koken naar de wijn

NIEUW! bij de Heeren van Driebergen. Een unieke samenwerking tussen de Mol DrankenSpecialist en de Heeren van Driebergen: Koken naar de Wijn

De Chef Kok van de Heeren van Driebergen en Rogier de Mol van onze buren de Mol DrankenSpecialist hebben een mooi viergangen menu samengesteld met iedere gang twee gerechten en twee wijnen. Rogier zal deze avond alles vertellen over de wijnen die we gaan drinken, het land, de streek en uiteraard het wijnhuis zullen behandeld worden.

Wijn spijs keuze is niet altijd makkelijk, we willen je deze avond wat tips en tricks meegeven om in de toekomst zelf een keuze te maken.

€ 85,00 incl. btw

incl wijnen en koffie.

Organisatoren: De Mol Drankenspecialist & De Heeren Van Driebergen
Dag: woensdag
Aantal: 2x per jaar
Tijd: 18:00 – 23:00

Minimaal aantal personen: 14

Data
Woensdag 18 mei 2022

Lees hier alles over
Koken naar de Wijn

Over Rogier de Mol

Rogier is met twee winkels al 15 jaar eigenaar van De Mol DrankenSpecialist.
De winkels zijn een begrip in de regio, specialist in dranken zet je niet zomaar op je gevel. Een groot assortiment wijnen, whisky, gin, Champagne en speciaalbier kun je terug vinden in de winkels.

In 2013 werd de winkel in Driebergen beloond met een landelijke titel “Slijterij van het jaar”. Een bekroning voor Rogier en zijn enthousiaste medewerkers.

Het leven is één groot feest, onze slogan is dan ook “Er is altijd iets te vieren”

Wij beschikken over de middelen om ook jouw feest compleet te maken.
Kom eens langs in onze winkel wij helpen je graag.

image

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allergenen.
Mocht u deze hebben dan vernemen wij dit graag en kijken wij naar de mogelijkheden.

image

Agenda Koken naar de Wijn

Koken naar de wijn 18 mei 2022 GEANNULEERD

18 mei 2022

NIEUW! bij de Heeren van Driebergen. Een unieke samenwerking tussen de Mol DrankenSpecialist en de Heeren van Driebergen: Koken naar de Wijn De Chef Kok van de Heeren van Driebergen en Rogier de Mol van onze buren de Mol DrankenSpecialist hebben een mooi viergangen menu samengesteld met iedere gang twee gerechten en twee wijnen. Rogier zal deze avond alles vertellen over de wijnen die we gaan drinken, het land, de streek en uiteraard het wijnhuis zullen behandeld worden. Wijn spijs keuze is niet altijd makkelijk, we willen je deze avond wat tips en tricks meegeven om in de toekomst zelf een keuze te maken.