Sinds 2019 organiseert de Heeren van Driebergen een heuse wildweek. Een week vol wilde verhalen over jagen en kook technieken van de bereiding van diverse wild. Elke dag heeft zijn eigen thema: van RAUW! tot klein wild tot groot wild!
Goed Geslacht “De 5 Wildsoorten”
Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht” (is het halve werk)! maar gelukkig weten ook steeds meer geinteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden!
Je leert tijdens de workshop hoe je de 5 bejaagbare kleinwild soorten van de wildlijst kan schoonmaken en krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan. Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het wild panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag en krijg je al het zelf schoongemaakte wild mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren!
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 95,00 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20
Goed Geslacht “De 5 Wildsoorten”
Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht” (is het halve werk)! maar gelukkig weten ook steeds meer geinteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden!
Je leert tijdens de workshop hoe je de 5 bejaagbare kleinwild soorten van de wildlijst kan schoonmaken en krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan. Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het wild panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag en krijg je al het zelf schoongemaakte wild mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren!
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 95,00 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20
Goed Geslacht “De 5 Wildsoorten”
Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht” (is het halve werk)! maar gelukkig weten ook steeds meer geinteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden!
Je leert tijdens de workshop hoe je de 5 bejaagbare kleinwild soorten van de wildlijst kan schoonmaken en krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan. Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het wild panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag en krijg je al het zelf schoongemaakte wild mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren!
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 95,00 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20
Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht?”(is het halve werk)? maar gelukkig weten ook steeds meer geïnteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden!
Je leert tijdens de workshop hoe je een heel ree kan schoonmaken en verwerken in technische delen én je krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan. Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het ree panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag in groepjes van 4 per ree en krijg je 1/4 ree mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren!
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 115,00 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 8
Maximaal aantal personen: 12
Goed Geslacht “De 5 Wildsoorten”
Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht” (is het halve werk)! maar gelukkig weten ook steeds meer geinteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden!
Je leert tijdens de workshop hoe je de 5 bejaagbare kleinwild soorten van de wildlijst kan schoonmaken en krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan. Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het wild panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag en krijg je al het zelf schoongemaakte wild mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren!
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 95,00 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20
Na meerdere succesvolle edities van RAUW! kunnen we natuurlijk niet anders dan deze leerzame wildworkshop te continueren. Deze workshop is voor de stoere mannen en vrouwen want we gaan van schot tot bord!
RAUW! is inmiddels een begrip in de jagerswereld. Dé wildworkshop welke je als culinair avonturier en jager gevolgd moet hebben.
De workshop bestaat uit drie delen:
De RAUW Wildworkshop is informatief en uitdagend op alle vlakken en staat garant voor een gezellige en leerzame dag!
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 10:00 – 19:00
Dag: Zondag
Aantal: 5x per jaar