LOKALE

Catering Utrecht

De Heeren van Driebergen verzorgt ook catering in Utrecht. Van bedrijfslunch tot een luxe dinner. Met ervaren personeel verzorgen wij uw (zakelijke) lunch, ontbijt, borrel of het complete avondprogamma. Om de ervaring compleet te maken zijn wij in staat om de locatie volledig naar uw wens aan te kleden. Wij geven de extra service die u verwacht tijdens uw feest of partij, het gaat om de complete beleving. 

De lekkerste catering van onze chef’s

Welke catering van onze chef’s past het beste bij u? Heeft u cartering in Utrecht nodig voor een (zakelijk) ontbijt, wilt u uw bedrijfslunch laten verzorgen door een lokale cateraar of wilt u s’avonds luxe diner of een walking dinner. De mogelijkheden bij de Heeren van Driebergen zijn eindeloos.

Naast dat wij zelf verzorging en levering van maaltijden en dranken doen werken wij ook samen met Smokin’ Gents. Smokin’ Gents BBQ Team bestaat uit fanatieke Grill- en Pitmasters die werken met de beste kwaliteit ingrediënten. Ontdek welk type catering bij jou past:

LOKALE CATERING

Ontbijt & Lunch

Met culinaire liefde verzorgen wij graag uw (zakelijke) lunch of ontbijt in Utrecht. Van luxe lunch (met gangen) tot een broodjeslunch met verse soep tot een lunchbuffet. De mogelijkheden bij de Heeren van Driebergen zijn eindeloos.
Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon geheel ontzorgt worden? Wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

LOKALE CATERING

Diner op maat

Met culinaire liefde verzorgen wij graag uw (zakelijke) dinerin Utrecht. Van een luxe diner (met gangen) tot en met een walking dinner tot een buffet. De mogelijkheden bij de Heeren van Driebergen zijn eindeloos. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon geheel ontzorgd worden? Wij maken graag een afspraak met u om de diverse mogelijkheden te bespreken.

image

Smokin’ Gents BBQ Team bestaat uit fanatieke Grill- en Pitmasters die hun hand niet omdraaien voor het betere BBQ werk. Bij de Gents is het werken met mooie producten (liefst biologisch en altijd met Beter Leven keurmerk) een must en wordt er geen BBQ techniek geschuwd.

Zo is hun beroemde Pulled Pork een fantastisch voorbeeld van de Low & Slow BBQ techniek gezien deze maar liefst 14 uur op een lage temperatuur gerookt is op onze robuuste Smoker! De Picanha (runderstaartstuk) zal mensen verrassen. Dat ‘werkvlees’ zó mals kan zijn! Laat je verder verrassen door de rechtstreeks in het vuur gegaarde ‘Split Second’ of de live gerookte ‘Smoked Salmon’ een hele zalmzijde op Cederhout.

Kiest u voor de Smokin’ Gents BBQ dan kiest u voor een spektakel en een BBQ die u nog niet eerder heeft meegemaakt. Daarnaast is ook de uitrusting imposant te noemen. Er zal een heuse BBQ stand opgebouwd worden op locatie waar de gerechten live worden bereidt.

Bekijk onze Look & Feel

BBQ Catering folder

BBQ Smokin’ Gents trailer

BBQ Basics

€ 35,50 p.p. excl. btw
(vanaf 30 personen)

Kiest u voor de Smokin’ Gents BBQ Basics dan kiest u voor een echt spektakel. Een BBQ die u nog niet eerder heeft meegemaakt. We hanteren hierbij het “Shared Dining” principe. De gerechten worden hierbij geserveerd op lange Teakhouten planken, zodat iedereen kan uitkiezen waar hij/zij zin in heeft. De planken worden meermaals aangevuld met nieuwe gerechten die u samen met ons heeft uitgekozen. We hebben een standaard BBQ Basics pakket samengesteld die aangevuld en /of gewisseld kan worden met onze BBQ extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden!

BBQ Finger Food

€ 24,50 p.p. excl. btw
(Vanaf 40 personen)

Kiest u voor de Smokin’ Gents Finger Food dan kiest u voor een sfeervol spektakel bij uw feest waarbij u niet uw standaard borrelhapjes uitserveert, maar uw gasten verrast met heerlijke op de BBQ bereidde finger food hapjes. Er wordt hierbij een echte vuurplaats opgezet waar de diverse finger food hapjes live bereid en in handzame afbreekbare bamboe disposables, bakjes of spiesjes uitgeserveerd worden, want ondanks dat wij stoere mannen zijn, dragen ook wij ons steentje bij! De finger food hapjes die u samen met ons heeft uitgekozen worden gedurende uw feest uitgeserveerd door ons bedienend personeel. We hebben een standaard BBQ Finger Food pakket samengesteld die aangevuld en /of gewisseld kan worden met onze BBQ Extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden!

BBQ Walking Dinner

€ 35,50 p.p. excl. btw
(vanaf 30 personen)

Tijdens het BBQ Walking Dinner bieden wij u een extra culinaire beleving die u wilt voor uw diner.  In tegenstelling tot onze BBQ Basics waar diverse gerechten op grote planken aan tafel worden uitgeserveerd, zullen bij het BBQ Walking Dinner dezelfde gerechten live voor u worden bereid en op handzame afbreekbare bamboe disposables, bakjes en / of spiesjes van rietsuiker worden uitgeserveerd.  U voorkomt hiermee een standaard “zit” diner en biedt uw gasten op een ongedwongen manier precies dezelfde gerechten.  Dit zorgt voor een aangename en flexibele sfeer. We hebben een BBQ Walking Dinner pakket samengesteld welke aangevuld kan worden met onze verschillende BBQ Extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden!

Winter BBQ

€ 35,50 p.p. excl. btw
Incl. interactieve workshop is € 10,00 extra
(Vanaf 30 personen)

De Winter BBQ is speciaal voor de koude dagen. Trek je handschoenen en warme jas aan en wees goed gemutst! Laat je opwarmen door onze kamado’s, want ook in de wintertijd blijft de BBQ nog steeds hot! Tijdens de Winter BBQ Worden diverse gerechten bereid die op zowel de BBQ Basics als de BBQ Walking Dinner manier kunnen worden uitgeserveerd. Als extra toevoeging kunt u tijdens de Winter BBQ een workshop toevoegen, waarbij u en uw gasten onze pitmaster zullen helpen bij het bereiden van onder andere moinkballs en het maken van homemade worsten. Natuurlijk zullen wij tijdens dit diner de warme chocolademelk en glühwein niet achterwegen laten.  We hebben een Winter BBQ pakket samengesteld welke aangevuld kan worden met onze verschillende BBQ Extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden! Welcome into BBQ winter wonderland.

BBQ Food Court
image

€ 39,50 p.p. excl. btw
(vanaf 50 personen)

Tijdens de BBQ Food Court creëren wij in festival style verschillende stands waar men gerechtjes kan halen. Allen geserveerd in streetfood style, dus lekker ongedwongen. Met de stands “The Big Veggie BBQ”, “The Butchery” en “Fish ‘n Grill”  is er voor ieder wat wils. Ideaal voor een bedrijfsevent of een groot feest. Nodig uw gasten uit op uw eigen Food Festival!

Naar wens kunnen wij de food court nog meer voor u aankleden qua look and feel! Tevens kunnen wij u helpen met het verzorgen van zitgelegenheden. Daarnaast zouden wij ook een stand kunnen toevoegen voor dranken. Kortom wij kunnen alles uit handen nemen.

Partycatering

Partyscatering in Utrecht is een dé manier om uw feest of evenement een unieke touch te geven, of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft of gewoon een (zakelijke) bijeenkomst. Partycatering is niet alleen lekker maar ook gemakkelijk. Wij bieden een volledige service, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het koken van maaltijden of het uitserveren van gerechten aan de gasten. Wij leveren het eten rechtstreeks aan u in Utrecht en kunnen het serveren in buffetstijl of aan tafel. Het is dé manier om uw gasten iets lekkers te bieden terwijl u zich kan focussen op andere dingen.

Bij partycatering kunt u een keuze maken uit verschillende gerechten en snacks. U kunt kiezen voor een buffet, maar er zijn ook uitgebreide opties als het gaat om het bereiden van gerechten op maat. Van warme gerechten tot salades, desserts en koude dranken. En vergeet vooral niet om te genieten!

CATERING UTRECHT

Regio Utrecht

Utrecht is een van de oudste steden van ons land. De stad ligt in het midden van Nederland, hierdoor is het een centraal knooppunt is voor het openbaar vervoer. Utrecht wordt onderverdeeld in vijf stadsdelen: Centrum, West, Noord, Oost en Zuid. Utrecht is een stad met veel culturele rijkdom. Juist hierdoor dus een geschikte locatie voor catering op locatie. We leveren ook  catering in Wittevrouwen, Kanaleneiland, Overvecht en Zuilen.

Zit jou bedrijf of woning aan de Oudegracht in het wandelgebied vinden wij samen een passende oplossing om ook hier een onvergetelijk diner op tafel te zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de buurt? Vraag dan nu een offerte aan. 

Private Dining

Naast het verzorgen van diverse caterings in Utrecht is het natuurlijk ook mogelijk om een Private Dining bij ons op locatie te verzorgen in onze eigen homebase!

Onze lichte ruimte ademt creativiteit en sfeer uit en is een fijne plek om te dineren en te borrelen met uw gezelschap. Een borrel op ons zonneterras, dineren in ons restaurant en afsluiten met een naborrel in onze bar of heerenkamer. De Heeren van Driebergen is van alles voorzien!