De Heeren van Driebergen

Open Kookworkshops

De Heeren van Driebergen verzorgt meermaals per jaar open kookworkshops waar op ingeschreven kan worden. Tevens kunt u een kadobon weggeven aan vrienden, familie of collega’s, altijd leuk om te krijgen! Tijdens deze workshops wordt u begeleid door een ervaren chef die gespecialiseerd is in het bereiden van de gerechten in de betreffende kookworkshop. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor OPEN workshops, heeft u een tip dan horen wij het graag en gaan wij proberen om deze te regelen.

De bediening verzorgt tijdens het koken en het diner de drankjes. Daarnaast hoeft u niet om te kijken naar de afwas, deze wordt voor u gedaan!

OPEN KOOKWORKSHOP

Masterclass Food Fotografie

NIEUW bij de Heeren van Driebergen: “Masterclass Food Fotografie!
Een unieke samenwerking tussen Kookstudio De Heeren van Driebergen en culinair fotograaf Anoeska van Slegtenhorst! Ben jij een foodie die graag fotografeert, of een fotograaf die zich wil verdiepen in food-fotografie? Dan is deze masterclass voor jou!

Docent: Anoeska van Slegtenhorst
Tijden: 10:00 – 16:00
Dag: Donderdag & Zaterdag
Aantal: 2x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOP

Bakery School

NIEUW bij de Heeren van Driebergen: “Bakery School”. Wil jij de fijne kneepjes leren uit de bakkers wereld. Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te ontwikkelen. Hij neemt je mee met de technieken die hierbij komen kijken. Niet alleen een taart versieren, hij leert je echt bakken en geeft je dan ook meerdere demonstraties tijdens de workshop!

Chef: Björn Moleman
Tijden: 12:00 – 17:00
Dag: Zondag
Aantal: 2x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOP

Viva Italia

NIEUW bij de Heeren van Driebergen: “Viva Italia”. De italiaanse keuken is ieders favoriet! De Italiaanse keuken is puur en zeer smaakvol! Daarnaast is het niet al te moeilijk als je alle basistechnieken en trucjes beheerst. Onze Chef zal zorgen voor een informatieve avond in Italiaanse sfeeren!

Chef: Marjan Allewelt
Tijden: 17:00 – 23:00
Dag: Maandag
Aantal: 2x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOP

BBQ Masterclass

Altijd al een Grill Master willen zijn of je vuur-skills verder ontwikkelen dan is de BBQ MasterClass een must om aan je ervaringen toe te voegen! Op het terras de Heeren van Driebergen stoken we het imposante instrumentarium op tot grote hoogte en gaan we een middag spelen met vuur!

Chef: Eile Faber 
Tijden: 12:00 – 19:00
Dag: Zondag
Aantal: 3x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOP

Healthy food

NIEUW bij de Heeren van Driebergen: “HEALTHY FOOD”. Gezond eten en een vitaal leven wordt steeds belangrijker in de maatschappij. Een vitaal leven kan worden bereikt door een eerste stap te zetten in de goede richting wat betreft gezond eten! In deze Healthy workshop neemt de chef je niet alleen mee in de wereld van vegan en vegetarisch, maar ook in de wereld van het gezond bereiden van diverse producten. Zelfs een burger kan gezond zijn!

Chef: Marjan Allewelt
Tijden: 12:00 – 17:00
Dag: Zondag
Aantal: 2x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOP

RAUW

Na meerdere succesvolle edities van RAUW! kunnen we natuurlijk niet anders dan deze leerzame wildworkshop te continueren. Deze workshop is voor de stoere mannen en vrouwen want we gaan van schot tot bord!

Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 10:00 – 17:00
Dag: Zondag
Aantal: 4x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOPS

Wildweek

Sinds 2019 organiseert de Heeren van Driebergen een heuse wildweek. Een week vol wilde verhalen over jagen en kook technieken over de bereiding van het wild. Elke avond is vindt er een workshop plaats met als hoogte punt op zaterdag een WILD DINER!

De wildweek vindt plaats van 23 november tot 29 november!

Chef: Thijs Staffhorst
Week: 23 november t/m 29 november
Tijden: zie wildweek

Corona maatregelen

Wanneer mensen in groepen bijeenkomen kan het coronavirus zich snel verspreiden. Bij Kookstudio De Heeren van Driebergen zijn diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Alleen samen krijgen we de corona onder controle!