De Heeren van Driebergen

Open Kookworkshops

De Heeren van Driebergen verzorgt meermaals per jaar open kookworkshops waar op ingeschreven kan worden. Tevens kunt u een kadobon weggeven aan vrienden, familie of collega’s, altijd leuk om te krijgen! Tijdens deze workshops wordt u begeleid door een ervaren chef die gespecialiseerd is in het bereiden van de gerechten in de betreffende kookworkshop. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor OPEN workshops, heeft u een tip dan horen wij het graag en gaan wij proberen om deze te regelen.

De bediening verzorgt tijdens het koken en het diner de drankjes. Daarnaast hoeft u niet om te kijken naar de afwas, deze wordt voor u gedaan!

OPEN KOOKWORKSHOP

BBQ Masterclass

Al jaren een groot succes bij de Heeren van Driebergen: “De BBQ Masterclass”. Altijd al een Grill Master willen zijn of je vuur-skills verder ontwikkelen dan is de BBQ MasterClass een must om aan je ervaringen toe te voegen! Op het terras de Heeren van Driebergen stoken we het imposante instrumentarium op tot grote hoogte en gaan we een middag spelen met vuur!

Chef: Eile Faber 
Tijden: 12:00 – 18:00
Dag: Zondag
Aantal: 5x per jaar

image
OPEN KOOKWORKSHOP

Masterclass Food Fotografie

Voor het derde jaar op rij organiseren wij: “Masterclass Food Fotografie!
Een unieke samenwerking tussen Kookstudio De Heeren van Driebergen en culinair fotograaf Anoeska Vermeij! Ben jij een foodie die graag fotografeert, of een fotograaf die zich wil verdiepen in food-fotografie? Dan is deze masterclass voor jou!

Docent: Anoeska Vermeij
Tijden: 10:00 – 17:00
Dag: Zaterdag
Aantal: 2x tot 4x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOP

Streetfood workshop

De Hardloper van de Heeren van Driebergen: Streetfood workshop, a trip around the world! Maak kennis met de lekkerste Streetfood van verschillende keuken uit de hele wereld! Heerlijke geuren die zich verspreiden over de straten en pleinen van bijvoorbeeld Bangkok, Mexico, New York, Rome en Hong Kong!  In deze workshop laten we je kennis maken met de nieuwste trends all over the world! Streetfood heeft altijd super verse ingrediënten, simpele bereiding en super veel smaak explosies!

Een dagje vol creativiteit, food experience en de beste tips en tricks op het gebied van verschillende bereidingen in de keuken. Een aanrader om met vrienden aan deel te nemen.

Chef: Marjan Allewelt
Tijden: 15:00 – 21:00
Dag: Zondag
Aantal: 2x tot 4x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOP

Viva Italia

De meest smakelijke workshop van de Heeren van Driebergen: ” Viva Italia”. De italiaanse keuken is ieders favoriet! De Italiaanse keuken is puur en zeer smaakvol! Daarnaast is het niet al te moeilijk als je alle basistechnieken en trucjes beheerst. Samen met onze chef bereid je heerlijke Italiaanse gerechten en nat

Chef: Marjan Allewelt
Tijden: 17:00 – 23:00
Dag: Zondag
Aantal: 2x tot 4x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOP

RAUW

Na meerdere succesvolle edities van RAUW! kunnen we natuurlijk niet anders dan deze leerzame wildworkshop te continueren. RAUW! is inmiddels een begrip in de jagerswereld! Deze workshop is voor de stoere mannen en vrouwen want we gaan van schot tot bord!

Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 10:00 – 19:00
Dag: Zondag
Aantal: 4x per jaar

OPEN KOOKWORKSHOPS

Wildweek

Sinds 2019 organiseert de Heeren van Driebergen een heuse wildweek. Een week vol wilde verhalen over jagen en kook technieken over de bereiding van het wild. Elke avond is vindt er een workshop plaats met als hoogte punt op zaterdag een WILD DINER!

De wildweek vindt plaats van 3 november t/m 8 november 2024

Chef: Thijs Staffhorst
Week: 3 november t/m 8 november 2024
Tijden: zie wildweek