LOKALE

Catering Veenendaal

De Heeren van Driebergen verzorgt ook catering in Veenendaal. Van bedrijfslunch tot een luxe diner. Met ervaren personeel verzorgen wij uw (zakelijke) lunch, ontbijt, borrel of het complete avondprogramma. Om de ervaring compleet te maken, zijn wij in staat om de locatie volledig naar uw wens aan te kleden. Wij bieden de extra service die u verwacht tijdens uw feest of partij, het gaat immers om de complete beleving.

De lekkerste catering van onze chef’s

Op zoek naar de perfecte catering voor uw evenement in Veenendaal en omgeving? De Heeren van Driebergen staan voor u klaar! Onze chef-kok biedt een uitgebreid assortiment aan culinaire opties, gemaakt met de beste regionale ingrediënten.

Of het nu gaat om een zakelijke lunch op uw kantoor of een feest op een andere locatie in de buurt, ons ervaren team verzorgt uw evenement tot in de puntjes. Wij zorgen ervoor dat uw gasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes van de hoogste kwaliteit.

Gastvrijheid staat bij De Heeren van Driebergen hoog in het vaandel. Onze toegewijde medewerkers hebben jarenlange ervaring in de horeca en zijn klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en laat ons uw evenement tot een onvergetelijke ervaring maken.

LOKALE CATERING

Ontbijt & Lunch

Met culinaire liefde verzorgen wij graag uw (zakelijke) lunch of ontbijt in Veenendaal. Van luxe lunch (met gangen) tot een broodjeslunch met verse soep tot een lunchbuffet. De mogelijkheden bij de Heeren van Driebergen zijn eindeloos.
Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon geheel ontzorgt worden? Wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

LOKALE CATERING

Diner op maat

Met culinaire liefde verzorgen wij graag uw (zakelijke) diner in Veenendaal. Van een luxe diner (met gangen) tot en met een walking dinner tot een buffet. De mogelijkheden bij de Heeren van Driebergen zijn eindeloos. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon geheel ontzorgd worden? Wij maken graag een afspraak met u om de diverse mogelijkheden te bespreken.

image

Smokin’ Gents BBQ Team bestaat uit fanatieke Grill- en Pitmasters die hun hand niet omdraaien voor het betere BBQ werk. Bij de Gents is het werken met mooie producten (liefst biologisch en altijd met Beter Leven keurmerk) een must en wordt er geen BBQ techniek geschuwd.

Zo is hun beroemde Pulled Pork een fantastisch voorbeeld van de Low & Slow BBQ techniek gezien deze maar liefst 14 uur op een lage temperatuur gerookt is op onze robuuste Smoker! De Picanha (runderstaartstuk) zal mensen verrassen. Dat ‘werkvlees’ zó mals kan zijn! Laat je verder verrassen door de rechtstreeks in het vuur gegaarde ‘Split Second’ of de live gerookte ‘Smoked Salmon’ een hele zalmzijde op Cederhout.

Kiest u voor de Smokin’ Gents BBQ dan kiest u voor een spektakel en een BBQ die u nog niet eerder heeft meegemaakt. Daarnaast is ook de uitrusting imposant te noemen. Er zal een heuse BBQ stand opgebouwd worden op locatie waar de gerechten live worden bereidt.

Bekijk onze Look & Feel

BBQ Catering folder

BBQ Smokin’ Gents trailer

BBQ Basics

€ 35,50 p.p. excl. btw
(vanaf 30 personen)

Kiest u voor de Smokin’ Gents BBQ Basics dan kiest u voor een echt spektakel. Een BBQ die u nog niet eerder heeft meegemaakt. We hanteren hierbij het “Shared Dining” principe. De gerechten worden hierbij geserveerd op lange Teakhouten planken, zodat iedereen kan uitkiezen waar hij/zij zin in heeft. De planken worden meermaals aangevuld met nieuwe gerechten die u samen met ons heeft uitgekozen. We hebben een standaard BBQ Basics pakket samengesteld die aangevuld en /of gewisseld kan worden met onze BBQ extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden!

BBQ Finger Food

€ 24,50 p.p. excl. btw
(Vanaf 40 personen)

Kiest u voor de Smokin’ Gents Finger Food dan kiest u voor een sfeervol spektakel bij uw feest waarbij u niet uw standaard borrelhapjes uitserveert, maar uw gasten verrast met heerlijke op de BBQ bereidde finger food hapjes. Er wordt hierbij een echte vuurplaats opgezet waar de diverse finger food hapjes live bereid en in handzame afbreekbare bamboe disposables, bakjes of spiesjes uitgeserveerd worden, want ondanks dat wij stoere mannen zijn, dragen ook wij ons steentje bij! De finger food hapjes die u samen met ons heeft uitgekozen worden gedurende uw feest uitgeserveerd door ons bedienend personeel. We hebben een standaard BBQ Finger Food pakket samengesteld die aangevuld en /of gewisseld kan worden met onze BBQ Extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden!

BBQ Walking Dinner

€ 35,50 p.p. excl. btw
(vanaf 30 personen)

Tijdens het BBQ Walking Dinner bieden wij u een extra culinaire beleving die u wilt voor uw diner.  In tegenstelling tot onze BBQ Basics waar diverse gerechten op grote planken aan tafel worden uitgeserveerd, zullen bij het BBQ Walking Dinner dezelfde gerechten live voor u worden bereid en op handzame afbreekbare bamboe disposables, bakjes en / of spiesjes van rietsuiker worden uitgeserveerd.  U voorkomt hiermee een standaard “zit” diner en biedt uw gasten op een ongedwongen manier precies dezelfde gerechten.  Dit zorgt voor een aangename en flexibele sfeer. We hebben een BBQ Walking Dinner pakket samengesteld welke aangevuld kan worden met onze verschillende BBQ Extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden!

Winter BBQ

€ 35,50 p.p. excl. btw
Incl. interactieve workshop is € 10,00 extra
(Vanaf 30 personen)

De Winter BBQ is speciaal voor de koude dagen. Trek je handschoenen en warme jas aan en wees goed gemutst! Laat je opwarmen door onze kamado’s, want ook in de wintertijd blijft de BBQ nog steeds hot! Tijdens de Winter BBQ Worden diverse gerechten bereid die op zowel de BBQ Basics als de BBQ Walking Dinner manier kunnen worden uitgeserveerd. Als extra toevoeging kunt u tijdens de Winter BBQ een workshop toevoegen, waarbij u en uw gasten onze pitmaster zullen helpen bij het bereiden van onder andere moinkballs en het maken van homemade worsten. Natuurlijk zullen wij tijdens dit diner de warme chocolademelk en glühwein niet achterwegen laten.  We hebben een Winter BBQ pakket samengesteld welke aangevuld kan worden met onze verschillende BBQ Extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden! Welcome into BBQ winter wonderland.

BBQ Food Court
image

€ 39,50 p.p. excl. btw
(vanaf 50 personen)

Tijdens de BBQ Food Court creëren wij in festival style verschillende stands waar men gerechtjes kan halen. Allen geserveerd in streetfood style, dus lekker ongedwongen. Met de stands “The Big Veggie BBQ”, “The Butchery” en “Fish ‘n Grill”  is er voor ieder wat wils. Ideaal voor een bedrijfsevent of een groot feest. Nodig uw gasten uit op uw eigen Food Festival!

Naar wens kunnen wij de food court nog meer voor u aankleden qua look and feel! Tevens kunnen wij u helpen met het verzorgen van zitgelegenheden. Daarnaast zouden wij ook een stand kunnen toevoegen voor dranken. Kortom wij kunnen alles uit handen nemen.

Partycatering

Vier je binnenkort een verjaardag, bruiloft of (zakelijke) bijeenkomst in Veenendaal of omgeving? Dan is partyscatering van De Heeren van Driebergen de ideale manier om je evenement culinair te verrijken. Laat ons het koken van heerlijke maaltijden en het serveren aan je gasten uit handen nemen. Wij leveren het eten direct bij jou thuis in Veenendaal en kunnen het ter plekke aan tafel serveren of als buffet presenteren. Op deze manier kun jij je volledig concentreren op andere zaken, terwijl wij zorgen voor het culinaire gedeelte.

Bij partycatering van De Heeren van Driebergen heb je keuze uit verschillende gerechten en snacks, van warme maaltijden tot salades, desserts en koude dranken. Of je nu kiest voor een buffet of een op maat gemaakt diner, wij bieden een complete service voor een unieke culinaire beleving van je feest of evenement in Veenendaal.

CATERING VEENENDAAL

Regio Veenendaal

Veenendaal is een stad in de provincie Utrecht. De stad heeft een inwoneraantal van ongeveer 46.000 inwoners. Veenendaal is gelegen in de Gelderse Vallei en grenst aan de steden Ede en Rhenen. Veenendaal heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de 13e eeuw. In de 17e eeuw was de stad een belangrijk centrum voor de productie van kant en gaandeweg de 19e eeuw maakte de stad ook furore als middelpunt voor de productie van textiel. Veenendaal heeft een gevarieerd winkelaanbod, met verschillende winkelstraten in het centrum.  De omgeving van Veenendaal is ook erg mooi, met veel bossen, heidevelden, vennen en andere natuurgebieden. Er zijn veel wandel- en fietspaden, waardoor je de mooiste plekken van de stad en omgeving kunt ontdekken. De stad is een aantrekkelijke bestemming voor iedereen die op zoek is naar een rustige en gezellige plek om te verblijven.

Private Dining

Naast het verzorgen van diverse caterings in Veenendaal is het natuurlijk ook mogelijk om een Private Dining bij ons op locatie te verzorgen in onze eigen homebase!

Onze lichte ruimte ademt creativiteit en sfeer uit en is een fijne plek om te dineren en te borrelen met uw gezelschap. Een borrel op ons zonneterras, dineren in ons restaurant en afsluiten met een naborrel in onze bar of heerenkamer. De Heeren van Driebergen is van alles voorzien!