LOKALE

Catering Zeist

De Heeren van Driebergen verzorgen ook catering in en rondom Zeist. Van bedrijfslunch tot luxe diner, ons ervaren personeel staat voor u klaar om uw (zakelijke) lunch, ontbijt, borrel of het complete avondprogramma te verzorgen. Om de ervaring compleet te maken, zijn wij in staat om de locatie volledig naar uw wens aan te kleden. Wij bieden de extra service die u verwacht tijdens uw feest of partij, het gaat tenslotte om de complete beleving.

De lekkerste catering van onze chef’s

Voor al uw evenementen in Zeist en omgeving biedt De Heeren van Driebergen passende cateringopties aan. Maak uw keuze uit de verschillende culinaire mogelijkheden die onze chef-kok te bieden heeft. Of u nu een (zakelijke) lunch plant bij uw bedrijf in Zeist of een feest geeft op een locatie in de buurt waar u hapjes en drankjes nodig heeft, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Laat ons uw evenement tot in de puntjes verzorgen en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij staan klaar om uw gasten te verwennen met heerlijke gerechten en drankjes van topkwaliteit!

Wij werken samen met Smokin’ Gents. Smokin’ Gents BBQ Team bestaat uit fanatieke Grill- en Pitmasters die werken met de beste kwaliteit ingrediënten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

LOKALE CATERING

Ontbijt & Lunch

Met culinaire liefde verzorgen wij graag uw (zakelijke) lunch of ontbijt in Zeist. Van luxe lunch (met gangen) tot een broodjeslunch met verse soep tot een lunchbuffet. De mogelijkheden bij de Heeren van Driebergen zijn eindeloos. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon geheel ontzorgt worden? Wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

LOKALE CATERING

Diner op maat

Met culinaire liefde verzorgen wij graag uw (zakelijke) diner in Zeist. Van een luxe diner (met gangen) tot en met een walking dinner tot een buffet. De mogelijkheden bij de Heeren van Driebergen zijn eindeloos. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon geheel ontzorgd worden? Wij maken graag een afspraak met u om de diverse mogelijkheden te bespreken.

image

Smokin’ Gents BBQ Team bestaat uit fanatieke Grill- en Pitmasters die hun hand niet omdraaien voor het betere BBQ werk. Bij de Gents is het werken met mooie producten (liefst biologisch en altijd met Beter Leven keurmerk) een must en wordt er geen BBQ techniek geschuwd.

Zo is hun beroemde Pulled Pork een fantastisch voorbeeld van de Low & Slow BBQ techniek gezien deze maar liefst 14 uur op een lage temperatuur gerookt is op onze robuuste Smoker! De Picanha (runderstaartstuk) zal mensen verrassen. Dat ‘werkvlees’ zó mals kan zijn! Laat je verder verrassen door de rechtstreeks in het vuur gegaarde ‘Split Second’ of de live gerookte ‘Smoked Salmon’ een hele zalmzijde op Cederhout.

Kiest u voor de Smokin’ Gents BBQ dan kiest u voor een spektakel en een BBQ die u nog niet eerder heeft meegemaakt. Daarnaast is ook de uitrusting imposant te noemen. Er zal een heuse BBQ stand opgebouwd worden op locatie waar de gerechten live worden bereidt.

Bekijk onze Look & Feel

BBQ Catering folder

BBQ Smokin’ Gents trailer

BBQ Basics

€ 35,50 p.p. excl. btw
(vanaf 30 personen)

Kiest u voor de Smokin’ Gents BBQ Basics dan kiest u voor een echt spektakel. Een BBQ die u nog niet eerder heeft meegemaakt. We hanteren hierbij het “Shared Dining” principe. De gerechten worden hierbij geserveerd op lange Teakhouten planken, zodat iedereen kan uitkiezen waar hij/zij zin in heeft. De planken worden meermaals aangevuld met nieuwe gerechten die u samen met ons heeft uitgekozen. We hebben een standaard BBQ Basics pakket samengesteld die aangevuld en /of gewisseld kan worden met onze BBQ extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden!

BBQ Finger Food

€ 24,50 p.p. excl. btw
(Vanaf 40 personen)

Kiest u voor de Smokin’ Gents Finger Food dan kiest u voor een sfeervol spektakel bij uw feest waarbij u niet uw standaard borrelhapjes uitserveert, maar uw gasten verrast met heerlijke op de BBQ bereidde finger food hapjes. Er wordt hierbij een echte vuurplaats opgezet waar de diverse finger food hapjes live bereid en in handzame afbreekbare bamboe disposables, bakjes of spiesjes uitgeserveerd worden, want ondanks dat wij stoere mannen zijn, dragen ook wij ons steentje bij! De finger food hapjes die u samen met ons heeft uitgekozen worden gedurende uw feest uitgeserveerd door ons bedienend personeel. We hebben een standaard BBQ Finger Food pakket samengesteld die aangevuld en /of gewisseld kan worden met onze BBQ Extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden!

BBQ Walking Dinner

€ 35,50 p.p. excl. btw
(vanaf 30 personen)

Tijdens het BBQ Walking Dinner bieden wij u een extra culinaire beleving die u wilt voor uw diner.  In tegenstelling tot onze BBQ Basics waar diverse gerechten op grote planken aan tafel worden uitgeserveerd, zullen bij het BBQ Walking Dinner dezelfde gerechten live voor u worden bereid en op handzame afbreekbare bamboe disposables, bakjes en / of spiesjes van rietsuiker worden uitgeserveerd.  U voorkomt hiermee een standaard “zit” diner en biedt uw gasten op een ongedwongen manier precies dezelfde gerechten.  Dit zorgt voor een aangename en flexibele sfeer. We hebben een BBQ Walking Dinner pakket samengesteld welke aangevuld kan worden met onze verschillende BBQ Extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden!

Winter BBQ

€ 35,50 p.p. excl. btw
Incl. interactieve workshop is € 10,00 extra
(Vanaf 30 personen)

De Winter BBQ is speciaal voor de koude dagen. Trek je handschoenen en warme jas aan en wees goed gemutst! Laat je opwarmen door onze kamado’s, want ook in de wintertijd blijft de BBQ nog steeds hot! Tijdens de Winter BBQ Worden diverse gerechten bereid die op zowel de BBQ Basics als de BBQ Walking Dinner manier kunnen worden uitgeserveerd. Als extra toevoeging kunt u tijdens de Winter BBQ een workshop toevoegen, waarbij u en uw gasten onze pitmaster zullen helpen bij het bereiden van onder andere moinkballs en het maken van homemade worsten. Natuurlijk zullen wij tijdens dit diner de warme chocolademelk en glühwein niet achterwegen laten.  We hebben een Winter BBQ pakket samengesteld welke aangevuld kan worden met onze verschillende BBQ Extensions (bijgerechten die extra kunnen worden toegevoegd). We horen graag wat de Smokin’ Gents voor u mag bereiden! Welcome into BBQ winter wonderland.

BBQ Food Court
image

€ 39,50 p.p. excl. btw
(vanaf 50 personen)

Tijdens de BBQ Food Court creëren wij in festival style verschillende stands waar men gerechtjes kan halen. Allen geserveerd in streetfood style, dus lekker ongedwongen. Met de stands “The Big Veggie BBQ”, “The Butchery” en “Fish ‘n Grill”  is er voor ieder wat wils. Ideaal voor een bedrijfsevent of een groot feest. Nodig uw gasten uit op uw eigen Food Festival!

Naar wens kunnen wij de food court nog meer voor u aankleden qua look and feel! Tevens kunnen wij u helpen met het verzorgen van zitgelegenheden. Daarnaast zouden wij ook een stand kunnen toevoegen voor dranken. Kortom wij kunnen alles uit handen nemen.

“Zeist is een schitterende locatie in Nederland om uw evenement of feest te organiseren. Of u nu een verjaardag, een bruiloft of een zakelijke bijeenkomst plant, partycatering is de ideale manier om uw gasten te verwennen met heerlijk eten en een unieke ervaring. Bij De Heeren van Driebergen in Zeist bieden wij een volledige service, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het koken van maaltijden of het uitserveren van gerechten aan uw gasten. Wij leveren het eten direct aan u in Zeist en kunnen het serveren aan tafel of als buffet.

Met onze partycatering kunt u uw gasten iets lekkers bieden terwijl u zich kunt concentreren op andere zaken. U heeft de keuze uit verschillende gerechten en snacks, van warme gerechten tot salades, desserts en koude dranken. Of u nu kiest voor een buffet of een diner op maat, bij De Heeren van Driebergen in Zeist zorgen wij ervoor dat het aan al uw wensen voldoet. Laat ons u helpen om van uw evenement in Zeist een onvergetelijke gebeurtenis te maken met onze heerlijke partycatering en uitstekende service!

CATERING ZEIST

Regio Zeist

Zeist is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. De stad ligt op een plateau in het midden van Nederland, op ongeveer 10 kilometer van Utrecht. Zeist heeft ongeveer 30.000 inwoners en is ook de thuisbasis van verschillende bedrijven.

Een deel van de stad stamt uit de Middeleeuwen, met een aantal prachtige gebouwen van die tijd. Er zijn ook vele mooie parken en tuinen in Zeist, waaronder het Kasteelpark en het Wilhelminapark. Het Kasteelpark is een openbaar park met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Er zijn verschillende musea in de stad, waaronder het Slot Zeist Museum. Dit museum biedt een kijkje in de geschiedenis van de stad, van de Romeinse tijd tot de moderne tijd.

Bezoekers van Zeist kunnen genieten van lekker eten en drinken in de restaurants en cafés in het historische centrum van de stad. Er zijn ook verschillende openbare evenementen, waaronder festivals en markten. In de zomermaanden is er ook een populaire openluchtfilmfestival.

Private Dining

Naast het verzorgen van diverse caterings in Zeist het natuurlijk ook mogelijk om een Private Dining bij ons op locatie te verzorgen in onze eigen homebase!

Onze lichte ruimte ademt creativiteit en sfeer uit en is een fijne plek om te dineren en te borrelen met uw gezelschap. Een borrel op ons zonneterras, dineren in ons restaurant en afsluiten met een naborrel in onze bar of heerenkamer. De Heeren van Driebergen is van alles voorzien!