KOOKWORKSHOPS

Meer dan alleen een kookworkshop

EXTRA'S

3 luxe amuses bij ontvangst

Begin de avond met 3 heerlijke amuses bij de borrel. Een goed begin is het halve werk! Welke amuses u krijgt, dat ligt aan wat de markt ‘s ochtends te bieden heeft. Voorkeur of dieet wensen? Wij houden er uiteraard rekening mee. Daarnaast zullen de amuses helemaal in style van de gekozen workshop verzorgd worden.

€ 9,25 p.p. excl. btw

EXTRA'S

Drankarrangement

Geheel ontzorgd worden en niet verrast worden door een eindafrekening? Bij het drankarrangement koopt u het standaard drankenassortiment bij ons af.  Hertog Jan pils van de tap, huiswijnen, frisdranken, koffie en thee is allemaal inclusief. De afkoop geldt voor 5 uur. Alleen binnenlands gedistilleerd!

€ 25,50 p.p. excl. btw

EXTRA'S

Extended wijnarrangement

Bijpassende wijnen bij elke gang (4 gangen). Onze passievolle gastheer verteld u alles waarom de bepaalde wijnen juist goed bij het geserveerde gerecht passen. Een extra beleving voor uw diner!

€ 15,50 p.p. excl. btw

EXTRA'S

Kookschort

Bedrukte schorten voor de groep, uitgedeeld voor aanvang van de workshop. Mogelijkheid voor bedrukking van uw naam, logo of slogan. Natuurlijk neemt iedereen zijn schort mee naar huis om nog lang na te genieten van een gezellige workshop.

€ 24,50 p.p. excl. btw

EXTRA'S

Spelelement: “My Kitchen Rules”

Een extra toevoeging aan uw kookworkshop: My kitchen Rules! Bekend van het gelijknamige tv programma. Iedereen beoordeeld aan de hand van verschillende vragen de gerechten die geserveerd worden. De gastheer/gamemaster zal het spel begeleiden en de puntentelling verzorgen. Aan het eind van de avond wordt de winnende gang bekend gemaakt. Wie heeft zich het meest uitgeleefd in de keuken? Wie heeft zijn gerecht het beste gepresenteerd? En welk gerecht ziet er uit om te smullen?  Dit spelelement zorgt voor meer dan alleen een workshop, teambuilding bij dit spelelement is een must!

€ 6,50 p.p. excl. btw
mogelijk vanaf 15 personen

EXTRA'S

Spelelement: “Pub Quiz”

Een extra toevoeging aan uw kookworkshop: Pub quiz. Steeds populairder en een extra fun factor tussen de gangen door. Tussen iedere gang door vindt er een kleine Pub quiz plaats. Natuurlijk zullen er vragen gesteld worden over food. Maar ook het eigen team komt aan bod in deze grappige, educatieve pub quiz. De gastheer/gamemaster zal het spel begeleiden en controle houden over het spel. Aan het eind van de avond bij de laatste ronde wordt de winnaar bekend gemaakt. Wie heeft de meeste kennis? Wie kent het team en het bedrijf het best? En wie heeft er het beste opgelet tijdens de quiz?  Wie gaat er naar huis met een mooie De Heeren van Driebergen prijs? Dit spelelement zorgt voor meer dan alleen een workshop, veel lol tussen de gangen door dat is het doel van deze quiz!

€ 6,50 p.p. excl. btw
mogelijk vanaf 15 personen