Gezond en vitaal

Gezond en vitaal leven willen we allemaal. Want dan zit je lekker in je vel. Je body, mind en soul zijn in balans. Echter, de juiste balans vinden is niet altijd even gemakkelijk. Gezond  koken kan de eerste stap zijn in de richting van een vitaal leven!

In deze workshop leggen we de nadruk op pure smaken in niet allerdaagse bereidingen en producten. Nederland beschikt over verschillende gezonde groenten, oergranen en vitaminebommen! Bij de Heeren van Driebergen houden we het graag gezond, vers en lokaal. In deze workshop is het vlees biologisch en de vis strikt seizoensgebonden en met oog voor de visstand geselecteerd. Kortom we kiezen tijdens deze workshop bewust onze producten.

De chef zal meer vertellen over de gebruikte producten en neemt de groep mee naar herkomst van de producten. Daarnaast legt de chef uit hoe men bewust gezond kan koken. Kortom een Healthy workshop naar “een beter leven”.

 • Zakelijk
 • € 65,50 excl. btw
  prijs p.p vanaf 20 personen
  Een kookworkshop bij de Heeren van Driebergen is mogelijk vanaf 14 personen!

 • Particulier
 • € 71,50 incl. btw
  prijs p.p vanaf 20 personen
  Een kookworkshop bij de Heeren van Driebergen is mogelijk vanaf 14 personen!

  Lees hier alles over
  Gezond en vitaal

  Onder begeleiding van onze chefs bereidt je vier gezonde gerechten voor. Uiteraard uitsluitend met verse seizoensproducten.

  • 4 gezonde gerechten bereiden in groepjes
  • Koken met heldere seizoensrecepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen

  Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven! Wij vernemen graag op voorhand of er speciale wensen zijn bij de reservering. Tevens kunnen wij ook vegetarische of veganistische alternatieve verzorgen.

  image

  Uw eigen Gezond en Vitaal workshop voor uw organisatie?