Back to Basics! De seizoensworkshop is een grote hit bij De Heeren van Driebergen.
In deze workshop maakt u kennis met de gerechten van het seizoen. Elk jaargetijde kent dan ook zijn eigen toppers; van winterse groentes in de winter tot frisse salades in de zomer. Van wild in de herfst tot asperges in de lente. In deze seizoensworkshop maken we zoveel mogelijk gebruik van wat de Utrechtse Heuvelrug ons te bieden heeft.
U gaat met de chef een heerlijke 4 gangen diner verzorgen voor uw eigen gezelschap. Een sfeervolle culinaire avond om nooit te vergeten!
Een kookworkshop bij de Heeren van Driebergen is mogelijk vanaf 14 personen!
Een kookworkshop bij de Heeren van Driebergen is mogelijk vanaf 14 personen!
Onder begeleiding van onze chefs bereidt je vier seizoens gerechten voor. Uiteraard uitsluitend met verse seizoensproducten.
Kies de volgende extra’s om uw verblijf nog onvergetelijker te maken.
Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven! Wij vernemen graag op voorhand of er speciale wensen zijn bij de reservering. Tevens kunnen wij ook vegetarische of veganistische alternatieve verzorgen.