Seizoensworkshop

Back to Basics! De seizoensworkshop is een grote hit bij De Heeren van Driebergen.

In deze workshop maakt u kennis met de gerechten van het seizoen. Elk jaargetijde kent dan ook zijn eigen toppers; van winterse groentes in de winter tot frisse salades in de zomer. Van wild in de herfst tot asperges in de lente.  In deze seizoensworkshop maken we zoveel mogelijk gebruik van wat de Utrechtse Heuvelrug ons te bieden heeft.

U gaat met de chef een heerlijke 4 gangen diner verzorgen voor uw eigen gezelschap. Een sfeervolle culinaire avond om nooit te vergeten!

  • Zakelijk
  • € 61,50 excl. btw
    prijs p.p vanaf 20 personen

  • Particulier
  • € 67,50 incl. btw
    prijs p.p vanaf 20 personen

    Lees hier alles over onze
    Seizoensworkshop

    Onder begeleiding van onze chefs bereidt je vier seizoensgerechten voor. Uiteraard uitsluitend met verse seizoensproducten.

    • 4 Seizoensgerechten bereiden in groepjes
    • Koken met heldere seizoensrecepten
    • Eigen inzicht en creativiteit toepassen

    Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven! Wij vernemen graag op voorhand of er speciale wensen zijn bij de reservering. Tevens kunnen wij ook vegetarische of veganistische alternatieve verzorgen.

    image

    Uw eigen seizoensworkshop voor uw organisatie?

    Corona maatregelen

    Wanneer mensen in groepen bijeenkomen kan het coronavirus zich snel verspreiden. Bij Kookstudio De Heeren van Driebergen zijn diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Alleen samen krijgen we de corona onder controle!