DE HEEREN VAN DRIEBERGEN

Over ons

De Houtzagerij achter de Mol Drankenspecialist in het Hart van Driebergen-Rijsenburg is geheel omgebouwd tot kookstudio in 2013. Op 1 januari 2020 is het overgenomen door de toenmalige locatiemanager en waait er weer een nieuwe frisse wind door het bedrijf. Wij willen de passie voor culinariteit kwaliteit en betaalbaarheid van vroeger terugbrengen naar nu. Gastvrijheid en hospitaliteit staan hierbij voorop. In de multifunctionele en sfeervolle kook- en dinerruimte kan men terecht voor alles wat met culinariteit te maken heeft.

Fijne ambiance

Het karakteristieke pand en de inrichting zorgen voor een fijne ambiance. Gevestigd in een voormalige houtzagerij is het robuuste karakter behouden, gecombineerd met een moderne keuken welke van alle gemakken voorzien is. De locatie bestaat uit een uitgebreide kookstudio met drie ruim opgezette kookeilanden, een sfeervol restaurant, een gezellige bar, een chique Engelse Heerenkamer, een zomers terras en parkeergelegenheid op eigen terrein. De locatie sluit één op één aan op de klasse en de culinariteit die de Heeren van Driebergen uit willen stralen, waardoor het mogelijkheden biedt voor uiteenlopende gezelschappen.

Bereikbaarheid

De aanwezigheid van ruime parkeerplaatsen op eigen terrein, beamer, professioneel geluid en een groot aantal zitplaatsen zorgen voor een geslaagde vergadering of bijeenkomst. De Heeren van Driebergen is uitstekend bereikbaar en bevindt zich in het hart van Driebergen-Rijsenburg. De locatie is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Eveneens wordt natuurlijk uw brunch/lunch en/of diner geheel naar wens verzorgt en opgediend door uitstekend getraind personeel. tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de keukenopstelling, bar en authentieke Engelse rookkamer. U heeft de locatie altijd exclusief tot uw beschikking. Alles is geheel naar eigen wens samen te stellen.