IN DE MEDIA

De Heeren van Driebergen

De Heeren van Driebergen is uitermate geschikt voor verschillende opnames. Van kleine commercials tot grote tv programma’s, alles heeft al eens de revue gepasseerd bij de Heeren van Driebergen.

Onderstaand een kleine selectie van de programma’s die onze locatie hebben gebruikt voor filmopnames

De bankzitters en de Heeren van Driebergen

De Bankzitters eten alle influencers producten

De Bankzitters is een youtube kanaal die vele challenges organiseert en uitzend. Tijdens de uitzending “de bankzitters eten alle influencers producten” waren wij erbij om de bankzitters te voorzien van heerlijke BBQ Gerechten, direct van de grill! 

In deze aflevering gaan de mannen namelijk producten testen van 10 verschillende influencers. Maar jullie kennen de bankzitters, ze zullen 100% eerlijk zijn. 🤭 Welke influencer heeft het beste product? En hoe heeft onze eigen Victor de gerechten bereid? Zie hier de gehele aflevering.

Hoe-word-ik-100-Heeren-van-Driebergen-e1480086116944

Hoe word ik 100? – Omroep MAX
In het programma Hoe word ik 100? volgt MAX zes mensen die lijden aan welvaartziektes zoals diabetes, overgewicht, stress en hart- en vaatziekten. De kandidaten proberen, met begeleiding van een medisch team, in vijf maanden van hun aandoeningen af te komen door gezond te leven.

ja-ik-wil-een-taart-heeren-van-driebergen-e1480087031536

Ja, Ik Wil… Een Taart! – RTL4
Tijdens deze bakshow volgt John Williams steeds drie bakteams die een bruidstaart maken voor de grote dag van een bruidspaar. De teams gaan de strijd aan om de perfecte taart te bakken in onze mooie kookstudio. Vervolgens moeten ze de taart naar de locatie van de bruiloft vervoeren. Het bruidspaar bepaalt welke taart het beste bij ze past en welk team wint.

24kitchen-estee-strooker- bij de heeren van driebergen

24Kitchen met Estée Strooker
Sinds kort heeft Estée Strooker het eerste vegetarische programma op 24Kitchen: Vlees noch Vis. Ook heeft Estée een blog op 24Kitchen.

op-zoek-naar-god-heeren-van-driebergen-e1480088400407

Op Zoek Naar God – EO
In Op Zoek Naar God trekken vijf BN’ers zich terug in een oud Frans klooster. De BN’ers zijn: rapper en presentator Lange Frans, dj Isis, playmate Zimra Geurt, zwemkampioene Inge de Bruijn en stylist en presentatot Maik de Boer.

Prakkie-voor-een-prikkie-heeren-van-driebergen-e1480088742821

Prakkie voor een Prikkie – ING bank
Haal het meeste uit je studentenbudget. De reporters Bart en Thomas prakken voor iets meer dan 5 euro heerlijke tonijnburgers in onze kookstudio. Bekijk hier hoe ze dat doen.

Ramon-beuk-heeren-van-driebergen-e1480330415435

Online recepten van Lidl met Ramon Beuk