Bakery School
Voor de vierde keer op rij organiseert de Heeren van Driebergen: “Bakery School”.
Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren of gewoon een leuke gezellige creative middag?
Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te maken. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!
Tijdens deze masterclass taart en styling leer je hoe je op een professionele manier een
stapeltaart opbouwt en decoreert. We leren alles vanaf de basis. De chef leert je alle tips
& tricks die professionals gebruiken voor het perfecte resultaat.
Tijdens deze masterclass geeft Chef Bjorn diverse demo’s zoals:
– Hoe bak je de perfecte taart?
– Hoe maak je verschillende vullingen?
– Hoe haal je room uit de schift?
Daarnaast ga je natuurlijk ook zelf aan de slag!
– hoe je een mooie strakke taart krijgt met botercrème
– een taart met fondant bekleden zónder plooien
– decoreren. Björn laat zien hoe je verschillende chocolade decoraties maakt.
Daarnaast mag je de taart naar eigen inzicht decoreren. Wij zorgen voor de
verschillende decoratie tools en kleuren.
De nadruk ligt bij deze workshop op de verschillende technieken van een stapeltaart.
Bjorn leert je daarnaast hoe je de meest gemaakte bakkersfouten kunt voorkomen zodat jij altijd de mooiste en heerlijkste taarten op tafel zet!
Tijdens de workshop staat koffie thee en fruitwater voor je klaar.
EN….. uiteraard mag je je eigen taart meenemen naar huis om hem aan je naasten te laten proeven, ideaal als je binnenkort iets te vieren hebt!
€ 95,00 incl. btw
incl koffie, thee en waters
Chef: Björn Moleman
Dag: zaterdag en zondag
Aantal: 4x per jaar
Tijd: 11:00 – 17:00
Minimaal aantal personen: 14
Data
Helaas vinden er in 2023 geen Bakery School workshop plaats.
Lees hier alles over
Bakery School
Over Bjorn
Na het afronden van de koksschool werkte Bjòrn 15 jaar lang in verschillende top restaurants en hotels in Amsterdam waar hij de kunst kon afkijken van de beste )inter’nationale patissiers.
Zes jaar geleden startte hij zijn eigen bedrijf en kreeg steeds meer aanvragen voor bruidstaarten. Omdat dit een vak apart is haalde hij zijn diploma tot bruidstaart decorateur. Daarnaast is hij de sous-chef van Rudolph van Veen tijdens Rudolph’s Bakery.
Zijn kennis en passie doorgeven tijdens workshops vindt hij het hoogtepunt van zijn vak!
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allergenen.
Mocht u deze hebben dan vernemen wij dit graag en kijken wij naar de mogelijkheden.
Agenda Bakery School
Bakery School (boeken niet mogelijk)
11 maart 2023
Voor de vierde keer op rij organiseert de Heeren van Driebergen: “Bakery School”. Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren of gewoon een leuke gezellige creative middag? Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te maken. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!
Bakery School (boeken niet mogelijk)
12 maart 2023
Voor de vierde keer op rij organiseert de Heeren van Driebergen: “Bakery School”. Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren of gewoon een leuke gezellige creative middag? Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te maken. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!