Bakery School

Voor de tweede keer op rij organiseert de Heeren van Driebergen: “Bakery School”. Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren? Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te ontwikkelen. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!

Tijdens deze masterclass taart en styling leer je hoe je op een professionele manier een stapeltaart opbouwt en decoreert. We leren alles vanaf de basis. De chef leert je alle tips & tricks die professionals gebruiken voor het perfecte resultaat.

Tijdens deze masterclass leer je:
– een cake bakken die geschikt is voor een stapeltaart
– een vanille, chocolade en red velvet cake te maken
– hoe je verschillende vullingen maakt zoals een fruitvulling, lemoncurd en een echte banketbakkersroom.
– Meerdere smaken combineren en de taart mooi te vullen
– een taart heel strak met boter crème bestrijken
– een taart met fondant bekleden zónder plooien
– Decoreren volgens de laatste trends én ontdek je eigen stijl

Niet alleen maken we een stapeltaart ook bakken we nog een taart geïnspireerd op het seizoen. Bjorn leert je hoe je de meest gemaakte bakfouten kunt voorkomen zodat bij jou altijd de mooiste en heerlijkste taarten uit de oven komen!

We verwelkomen je met een heerlijk drankje en zoete lekkernijen

Tijdens de workshop staat koffie thee en fruitwater voor je klaar

€ 85,00 incl. btw

incl dranken

Chef: Björn Moleman
Dag: zaterdag en zondag
Aantal: 6x per jaar
Tijd: 12:00 – 17:00

Minimaal aantal personen: 12
Maximaal aantal personen: 18

Data
zondag 21 maart 2021
zaterdag 10 april 2021
zondag 25 april 2021
zaterdag 1 mei 2021

Lees hier alles over
Bakery School

Over Bjorn
Na het afronden van de koksschool werkte Bjòrn 15 jaar lang in verschillende top restaurants en hotels in Amsterdam waar hij de kunst kon afkijken van de beste )inter’nationale patissiers.

Zes jaar geleden startte hij zijn eigen bedrijf en kreeg steeds meer aanvragen voor bruidstaarten. Omdat dit een vak apart is haalde hij zijn diploma tot bruidstaart decorateur. Daarnaast is hij de sous-chef van Rudolph van Veen tijdens Rudolph’s Bakery.

Zijn kennis en passie doorgeven tijdens workshops vindt hij het hoogtepunt van zijn vak!

image

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven! Wij vernemen graag op voorhand of er speciale wensen zijn bij de reservering. Tevens kunnen wij ook vegetarische of veganistische alternatieve verzorgen.

image

Agenda Bakery School

Bakery School 21 maart 2021

21 maart 2021

Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren? Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te ontwikkelen. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!  

Bakery School 10 april 2021

10 april 2021

Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren? Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te ontwikkelen. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!  

Boek workshop

Bakery School 25 april 2021

25 april 2021

Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren? Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te ontwikkelen. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!  

Boek workshop

Bakery School 1 mei 2021

1 mei 2021

Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren? Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te ontwikkelen. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!  

Boek workshop