BBQ Fingerfood workshop

Droom je ervan om een echte Grill Master te worden of wil je je vuur-skills naar een hoger niveau tillen? Dan is de BBQ fingerfood workshop een must-have ervaring om toe te voegen aan je BBQ-repertoire! Onder begeleiding van pitmaster Victor Rademaker, eigenaar van De Heeren van Driebergen en Smokin’ Gents, leer je de fijne kneepjes van de BBQ-kunst.

Tijdens deze workshop ontdek je alles over de wereld van Low & Slow en High & Fast BBQ-technieken. Eile schuwt geen enkele BBQ-methode en deelt waardevolle tips en tricks waarmee je indruk zult maken – en misschien wel een beetje jaloezie opwekt bij je buren!

Wat kun je verwachten:

  • Bereiding van diverse kleine fingerfood gerechtjes op onze kamado’s.
  • Inzicht in het gebruik van houtskool en briketten.
  • Kennismaking met verschillende soorten BBQ’s en hun unieke eigenschappen.
  • Verbetering van je snijtechnieken.
  • Het maken van heerlijke zelfgemaakte sauzen.

Deze workshop is zowel leerzaam als inspirerend en gegarandeerd een smakelijk en vlammend avontuur!

€ 95,00
Excl. dranken

Chef: Victor Rademaker
Dag: Zondag
Aantal: 4x per jaar
Tijd: 12:00 – 19:00

Minimaal aantal personen: 14.

Data 2025
Zondag 11 mei 2025

Zondag 14 september 2025

Annuleringsvoorwaarden:
De inschrijving is definitief na betaling.
Tot uiterlijk 2 maanden van tevoren kunt u kosteloos annuleren
Binnen twee maanden van tevoren kan er niet meer geannuleerd worden.
Tot uiterlijk 1 maand van tevoren kunt u kosteloos wijzigen van datum.
Wijzigingskosten bedragen 25,- euro p.p.

 

Lees hier alles over de
BBQ Fingerfood Workshop

Over Victor
Owner De Heeren van Driebergen / Smokin’ Gents

Na mijn hotelschool heb ik in verschillende horecazaken gewerkt in de keuken en in de bediening. Hier is mijn passie voor de horeca ontstaan.

In 2018 ben ik in dienst gekomen bij de Heeren van Driebergen als locatiemanager. Door de vele workshops die de chefs daar verzorgden is mijn passie voor de keuken zich gaan ontwikkelen, met name de BBQ workshops en de caterings spraken mij echt aan.

In deze periode heb ik van mijn hobby BBQen mijn werk kunnen maken. In 2020 heb ik dan ook vol trots de kookstudio en het catering concept Smokin’ Gents overgenomen.

De afgelopen jaren heb ik het BBQen helemaal eigen gemaakt en verschillende mooie cateringen mogen verzorgen en nieuwe gerechten mogen ontwikkelen. Graag breng ik dan ook mijn kennis van het BBQen over op allen die geinteresseerd zijn in het BBQen.

Laten we er een vlammende middag van maken en het vuur opstoken tot grote hoogte!!!

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allergenen.
Mocht u deze hebben dan vernemen wij dit graag en kijken wij naar de mogelijkheden.

De Heeren van Driebergen allergenen

Agenda BBQ Fingerfood Workshop

BBQ Fingerfood workshop 11 mei 2025

11 mei 2025

Altijd al een Grill Master willen zijn of je vuur-skills verder ontwikkelen dan is de BBQ MasterClass en must om aan je ervaringen toe te voegen! Op het terras de Heeren van Driebergen stoken we het imposante instrumentarium op tot grote hoogte en gaan we een middag spelen met vuur!

Boek workshop