BBQ Masterclass

Altijd al een Grill Master willen zijn of je vuur-skills verder ontwikkelen dan is de BBQ MasterClass en must om aan je ervaringen toe te voegen! Op het terras de Heeren van Driebergen stoken we het imposante instrumentarium op tot grote hoogte en gaan we een middag spelen met vuur!

We gaan werken met verschillende soorten BBQ’s  en natuurlijk Open Vuur. Onderwerpen naast de bereidingen zijn : houtskool en briketten, soorten BBQ’s en eigenschappen, snijtechnieken, sauzen en natuurlijk barst de MasterClass uit z’n voegen met het Vergheten Vleesch.

De Pitmasters van de Heeren van Driebergen zullen jullie meenemen in de wereld van Low&Slow en High&Fast en schuwt daarbij geen enkele BBQ techniek en je gaat naar huis met tips&trics waar je buurman jaloers van word!

€95,00 € 85,00 incl. btw
excl. dranken

Chef: Eile Faber
Dag: Zondag
Aantal: 3x per jaar
Tijd: 12:00 – 18:00

Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20

Data
Zondag  9 augustus 2020
Zondag 30 augustus 2020
Zondag 13 september 2020

Lees hier alles over de
BBQ Masterclass

Over Eile
Bij mij geen keuken-geheimen, iedereen is welkom om de fijne kneepjes van het vak te leren. Koken is dan ook mijn passie. Het liefst doe ik dat door samen te werken met lokale leveranciers, die net als ik, met volle overgave, bezieling en passie met hun producten bezig zijn.

Dit kan zijn in de keuken maar ook buiten, op een hout gestookt vuur, op de barbecue of de Big Green Egg. De mogelijkheden zijn eindeloos.Het is iedere keer verrassend wat je met eerlijke producten kunt maken, enkel door ze op een andere manier te bereiden.Ik haal veel inspiratie en recepturen uit de reizen die ik gemaakt heb. Mijn liefde voor het koken en de gezelligheid en verbondenheid die daardoor ontstaan wil ik graag delen met mijn gasten en daarmee een verbondenheid tot stand brengen.Dat zijn de speerpunten voor mij om een succesvolle masterclass neer te zetten.

image

Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven! Wij vernemen graag op voorhand of er speciale wensen zijn bij de reservering. Tevens kunnen wij ook vegetarische of veganistische alternatieve verzorgen.

image

Agenda BBQ Masterclass

BBQ Masterclass 9 augustus 2020

9 augustus 2020

Altijd al een Grill Master willen zijn of je vuur-skills verder ontwikkelen dan is de BBQ MasterClass en must om aan je ervaringen toe te voegen! Op het terras de Heeren van Driebergen stoken we het imposante instrumentarium op tot grote hoogte en gaan we een middag spelen met vuur! Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk

BBQ Masterclass 30 augustus 2020

30 augustus 2020

Altijd al een Grill Master willen zijn of je vuur-skills verder ontwikkelen dan is de BBQ MasterClass en must om aan je ervaringen toe te voegen! Op het terras de Heeren van Driebergen stoken we het imposante instrumentarium op tot grote hoogte en gaan we een middag spelen met vuur! De workshop is helaas volgeboekt!

BBQ Masterclass 13 september 2020

13 september 2020

Altijd al een Grill Master willen zijn of je vuur-skills verder ontwikkelen dan is de BBQ MasterClass en must om aan je ervaringen toe te voegen! Op het terras de Heeren van Driebergen stoken we het imposante instrumentarium op tot grote hoogte en gaan we een middag spelen met vuur!

Boek workshop

Corona maatregelen

Wanneer mensen in groepen bijeenkomen kan het coronavirus zich snel verspreiden. Bij Kookstudio De Heeren van Driebergen zijn diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Alleen samen krijgen we de corona onder controle!