RAUW!

Voor de vierde keer op rij organiseert de Heeren van Driebergen: “Bakery School”.
Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren of gewoon een leuke gezellige creative middag?

Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te maken. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!

Tijdens deze masterclass taart en styling leer je hoe je op een professionele manier een
stapeltaart opbouwt en decoreert. We leren alles vanaf de basis. De chef leert je alle tips
& tricks die professionals gebruiken voor het perfecte resultaat.

€ 95,00
incl. btw en incl. koffie, thee en water

Chef: Björn Moleman
Dag: zaterdag en zondag
Aantal: 4x per jaar
Tijd: 11:00 – 17:00

Minimaal aantal personen: 14.

Data
Helaas vinden er in 2025 geen Bakery School workshop plaats.

Lees hier alles over
Bakery School

Over Bjorn
Na het afronden van de koksschool werkte Bjòrn 15 jaar lang in verschillende top restaurants en hotels in Amsterdam waar hij de kunst kon afkijken van de beste )inter’nationale patissiers.

Zes jaar geleden startte hij zijn eigen bedrijf en kreeg steeds meer aanvragen voor bruidstaarten. Omdat dit een vak apart is haalde hij zijn diploma tot bruidstaart decorateur. Daarnaast is hij de sous-chef van Rudolph van Veen tijdens Rudolph’s Bakery.

Zijn kennis en passie doorgeven tijdens workshops vindt hij het hoogtepunt van zijn vak!

De Heeren van Driebergen Chef Bjorn Moleman Bakery School private chef bjorn

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allergenen.
Mocht u deze hebben dan vernemen wij dit graag en kijken wij naar de mogelijkheden.

De Heeren van Driebergen allergenen

RAUW! 9 november 2025

1 december 2024

Inmiddels alweer de 9de jaargang van de RAUW! Wild workshop!  Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten. Het grote informatieve karakter van deze workshop en gezien je als wildliefhebber ook moet en wilt weten hoe je dit op de juiste manier dient te bereiden.
Tijdens deze dag vullende workshop worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild,  natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
De workshop in het kort: - Het bereiden van wild en zelf panklaar maken, inclusief een demo van de chef. - 3 gangen koken met wild en natuurlijk samen aan tafel dineren.
De RAUW Wildworkshop is informatief en uitdagend op alle vlakken en staat garant voor een gezellige en leerzame dag!

Boek workshop

RAUW! 23 november 2025

17 november 2024

Inmiddels alweer de 9de jaargang van de RAUW! Wild workshop!  Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten. Het grote informatieve karakter van deze workshop en gezien je als wildliefhebber ook moet en wilt weten hoe je dit op de juiste manier dient te bereiden.
Tijdens deze dag vullende workshop worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild,  natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
De workshop in het kort: - Het bereiden van wild en zelf panklaar maken, inclusief een demo van de chef. - 3 gangen koken met wild en natuurlijk samen aan tafel dineren.
De RAUW Wildworkshop is informatief en uitdagend op alle vlakken en staat garant voor een gezellige en leerzame dag!

Boek workshop

RAUW! 7 december 2025

3 november 2024

Inmiddels alweer de 9de jaargang van de RAUW! Wild workshop!  Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten. Het grote informatieve karakter van deze workshop en gezien je als wildliefhebber ook moet en wilt weten hoe je dit op de juiste manier dient te bereiden.
Tijdens deze dag vullende workshop worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild,  natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
De workshop in het kort: - Het bereiden van wild en zelf panklaar maken, inclusief een demo van de chef. - 3 gangen koken met wild en natuurlijk samen aan tafel dineren.
De RAUW Wildworkshop is informatief en uitdagend op alle vlakken en staat garant voor een gezellige en leerzame dag!

Boek workshop