Inmiddels alweer de 8de jaargang van de RAUW Wild workshop! Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten. Het grote informatieve karakter van deze workshop en gezien je als wildliefhebber ook moet weten hoe je dit op de juiste manier dient te bereiden.
We gaan tijdens deze dag vullende workshop beginnen met een vroege wandeling onder leiding van een ervaren jager, hij zal jullie meemen in de wereld van de jacht, het beheer van zowel het gebied als de wildpopulatie en alles wat verder tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden voorbij komt. (De wandeling in het najaar 2023 is op dit moment nog onder voorbehoud).
Na de wandeling en het uitleggen van het tableau worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild van het tableau aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild, natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
De workshop in het kort:
– een ochtendwandeling op een landgoed onder begeleiding van een ervaren jager. (De wandeling in het najaar 2023 is op dit moment nog onder voorbehoud).
– Het bereiden van wild en zelf panklaar maken, inclusief een demo van de chef.
– 3 gangen koken met wild en natuurlijk samen aan tafel dineren.
De RAUW Wildworkshop is informatief en uitdagend op alle vlakken en staat garant voor een gezellige en leerzame dag!
Chef: Thijs Staffhorst Dag: zondag Aantal: 5x per jaar
Tijd: 10:00 – 19:00
Minimaal aantal personen: 12
Data
zondag 8 januari 2023 (helaas is deze workshop al volgeboekt)
zondag 22 januari 2023 (helaas is deze workshop al volgeboekt)
zondag 29 oktober 2023 (helaas is deze workshop al volgeboekt)
Zondag 5 november 2023 (helaas is deze workshop al volgeboekt)
Zondag 12 november 2023 (helaas is deze workshop al volgeboekt)
zondag 26 november 2023 (helaas is deze workshop al volgeboekt)
Hoe mooi is het om te koken met ingrediënten welke je zelf geoogst hebt uit de natuur, waar je veel geduld voor hebt gehad en moeite voor hebt gedaan om het te bemachtigen. Een van de meest eerlijke producten is wild welke in de vrije natuur een goed leven heeft gehad , geen antibiotica bevat of belastend is geweest voor het milieu. Daar gaan wij tijdens de workshop de mooiste gerechten mee creëren en hoop ik je te inspireren om meer met wild te gaan koken en te laten zien hoe divers de smaken en toepassingen zijn.
Door jarenlang actief te zijn in de jachtpraktijk én er mee te koken is geen stuk wild mij meer onbekend en haal ik veel voldoening aan de kennisoverdracht over het jagen en de culinaire toepassingen van dit heerlijke vlees.
Tijdens de wildworkshops praten we veel over de jacht en leer ik je alle ins and outs van het panklaar maken van diverse wildsoorten en gaan we ermee koken, een unieke en vooral leerzame ervaring!
Bij allergenen, dieetwensen of zwangerschap bieden wij gratis alternatieven! Wij vernemen graag op voorhand of er speciale wensen zijn bij de reservering. Tevens kunnen wij ook vegetarische of veganistische alternatieve verzorgen.
Inmiddels alweer de 7de jaargang van de RAUW Wild workshop! Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten door het grote informatieve karakter en moet je als liefhebber van wild en lekker eten gevolgd hebben!
We gaan tijdens deze dag vullende workshop beginnen met een vroege wandeling onder leiding van de jachtopziener van Landgoed Sandenburg, hij zal jullie meemen in de wereld van de jacht, het beheer van zowel het gebied als de wildpopulatie en alles wat verder tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden voorbij komt.
Na de wandeling en het uitleggen van het tableau worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild van het tableau aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild, natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
Inmiddels alweer de 7de jaargang van de RAUW Wild workshop! Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten door het grote informatieve karakter en moet je als liefhebber van wild en lekker eten gevolgd hebben!
We gaan tijdens deze dag vullende workshop beginnen met een vroege wandeling onder leiding van de jachtopziener van Landgoed Sandenburg, hij zal jullie meemen in de wereld van de jacht, het beheer van zowel het gebied als de wildpopulatie en alles wat verder tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden voorbij komt.
Na de wandeling en het uitleggen van het tableau worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild van het tableau aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild, natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
Inmiddels alweer de 7de jaargang van de RAUW Wild workshop! Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten door het grote informatieve karakter en moet je als liefhebber van wild en lekker eten gevolgd hebben!
We gaan tijdens deze dag vullende workshop beginnen met een vroege wandeling onder leiding van de jachtopziener van Landgoed Sandenburg, hij zal jullie meemen in de wereld van de jacht, het beheer van zowel het gebied als de wildpopulatie en alles wat verder tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden voorbij komt.
Na de wandeling en het uitleggen van het tableau worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild van het tableau aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild, natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
Inmiddels alweer de 7de jaargang van de RAUW Wild workshop! Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten door het grote informatieve karakter en moet je als liefhebber van wild en lekker eten gevolgd hebben!
We gaan tijdens deze dag vullende workshop beginnen met een vroege wandeling onder leiding van de jachtopziener van Landgoed Sandenburg, hij zal jullie meemen in de wereld van de jacht, het beheer van zowel het gebied als de wildpopulatie en alles wat verder tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden voorbij komt.
Na de wandeling en het uitleggen van het tableau worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild van het tableau aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild, natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
Inmiddels alweer de 7de jaargang van de RAUW Wild workshop! Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten door het grote informatieve karakter en moet je als liefhebber van wild en lekker eten gevolgd hebben!
We gaan tijdens deze dag vullende workshop beginnen met een vroege wandeling onder leiding van de jachtopziener van Landgoed Sandenburg, hij zal jullie meemen in de wereld van de jacht, het beheer van zowel het gebied als de wildpopulatie en alles wat verder tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden voorbij komt.
Na de wandeling en het uitleggen van het tableau worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild van het tableau aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild, natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
Inmiddels alweer de 7de jaargang van de RAUW Wild workshop! Deze workshop is een begrip in de Jagerswereld geworden én ver daarbuiten door het grote informatieve karakter en moet je als liefhebber van wild en lekker eten gevolgd hebben!
We gaan tijdens deze dag vullende workshop beginnen met een vroege wandeling onder leiding van de jachtopziener van Landgoed Sandenburg, hij zal jullie meemen in de wereld van de jacht, het beheer van zowel het gebied als de wildpopulatie en alles wat verder tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden voorbij komt.
Na de wandeling en het uitleggen van het tableau worden jullie verwelkomd in de kookstudio door Chef en jager Thijs Staffhorst waar jullie met het wild van het tableau aan de slag zullen gaan om dit panklaar te maken en hier een prachtig 3 gangen wild-diner van te creëren!
En dag vol informatie over wild, natuur en culinair bezig zijn in de breedste zin van het woord!
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel
Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.