Voor de vierde keer op rij organiseert de Heeren van Driebergen: “Bakery School”.
Wil jij de fijne kneepjes uit de bakkers wereld leren of gewoon een leuke gezellige creative middag?
Samen met een professionele patissier ga je aan de slag om een eigen taart te maken. De chef geeft uitleg hoe je dit het beste kunt aanpakken. Natuurlijk mag je helemaal je eigen creativiteit kwijt in de taart, wij zorgen voor alle ingrediënten en de drankjes!
Tijdens deze masterclass taart en styling leer je hoe je op een professionele manier een
stapeltaart opbouwt en decoreert. We leren alles vanaf de basis. De chef leert je alle tips
& tricks die professionals gebruiken voor het perfecte resultaat.
Chef: Björn Moleman
Dag: zaterdag en zondag
Aantal: 4x per jaar
Tijd: 11:00 – 17:00
Minimaal aantal personen: 14.
Data
Helaas vinden er in 2025 geen Bakery School workshop plaats.
Over Bjorn
Na het afronden van de koksschool werkte Bjòrn 15 jaar lang in verschillende top restaurants en hotels in Amsterdam waar hij de kunst kon afkijken van de beste )inter’nationale patissiers.
Zes jaar geleden startte hij zijn eigen bedrijf en kreeg steeds meer aanvragen voor bruidstaarten. Omdat dit een vak apart is haalde hij zijn diploma tot bruidstaart decorateur. Daarnaast is hij de sous-chef van Rudolph van Veen tijdens Rudolph’s Bakery.
Zijn kennis en passie doorgeven tijdens workshops vindt hij het hoogtepunt van zijn vak!
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allergenen.
Mocht u deze hebben dan vernemen wij dit graag en kijken wij naar de mogelijkheden.
1 december 2024
17 november 2024
3 november 2024