ZAKELIJK

Vaste locatiehuur

Onze kookstudio is met zijn centrale ligging in het midden van het land uitermate geschikt voor trainingen, onderwijsinstellingen en cateraars. Graag samen versterken wij elkaar! Wij verzorgen de locatie en uitrusting van de professionele keuken, u verzorgt de rest! Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

VASTE LOCATIEHUUR

Onderwijsinstellingen

De Heeren van Driebergen gaat graag samenwerkingen aan met onderwijsinstellingen. Studenten komen bij onze kookstudio met regelmaat kookles volgen en koken. Onze locatie is beschikbaar voor professionele koksopleidingen en werk-leerschool trajecten. Onze keuken is volledig ingericht met professionele apparatuur en de sfeer van onze studio laat de creativiteit ontplooien. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor een prettige samenwerking.

VASTE LOCATIEHUUR

Cateraars

Voor cateraars of zzp-ers die graag wat meer ruimte willen om hun voorbereidingen te kunnen doen voor die grote klus die ze hebben binnen gehaald. Onze keuken voldoet aan alle eisen die de Voedsel en Waren autoriteit stelt. Dus je kunt je met een gerust hart uitleven in onze kookstudio. Bij ons heb je de ruimte en alle faciliteiten die je nodig hebt om je kookkunsten uit te voeren. Je hoeft geen grote investeringen te doen én je privékeuken blijft lekker schoon, ideaal lijkt ons zo! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

VASTE LOCATIEHUUR

Trainingsbureaus

Als trainingsbureau help je dagelijks mensen met het ontwikkelen van hun talent en wij helpen daar graag in mee! Onze (trainings)locatie is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Naast de inhoud speelt ook de beleving een rol bij uw cursisten en dat is waarom ment kiest voor een locatie als de Heeren van Driebergen. Onze locatie is tevens voorzien van alle zakelijke faciliteiten zoals een beamer, flipover en uiteraard wifi.

De volgende trainingbureaus zijn u al voor gegaan:
VPTZ, Scheidegger en Erik Jan de Smaakman.

Neem contact op dan maken we gezamenlijk een passend voorstel.