Kookworkshops in de buurt van Leersum

Wachtend totdat de groep compleet is ontvangen wij u graag in onze bar of sfeervolle Heerenkamer. Eenmaal compleet begint onze kookworkshops met een uitleg van het menu, waarna u wordt verdeeld in groepjes waarmee u gezamenlijk de keuken in gaat en u verdeeld wordt over de verschillende keukenblokken in onze sfeervolle keuken. Onze professionele chefs zullen u ondersteunen tijdens het koken en al uw vragen beantwoorden.

Een kookworkshop bij de Heeren van Driebergen is al mogelijk vanaf 14 personen!

KOOKWORKSHOP

Seizoensworkshop

Back to Basics! De seizoensworkshop is een grote hit bij De Heeren van Driebergen. In deze workshop maakt u kennis met de gerechten van het seizoen. Elk jaargetijde kent dan ook zijn eigen toppers; van winterse groentes in de winter tot frisse salades in de zomer.

KOOKWORKSHOP

Italiaanse workshop

Buon appetito! De italiaanse kookworkshop geeft net die extra temprament aan de workshop. In deze workshop leert u de fijne kneepjes uit de italiaanse keuken. Sinds de komst van Jamie Oliver is Nederland verslaafd aan de olijfolie, parmezaanse kaas en romige risotto.

KOOKWORKSHOP

Franse workshop

Bonn Appétit! Wie aan Frankrijk denkt, denkt aan romantisch uit eten gaan en de gastronomische keuken.  In deze workshop leert u de fijne kneepjes uit de Franse keuken. In Frankrijk wordt getoverd met simpele ingrediënten en eenvoud van de gerechten daar staan de fransen om bekend.

KOOKWORKSHOP

Aziatische workshop

Houdt u van verfijnd koken? In Azië koken ze niet anders! De geuren en kleuren van de verschillende specerijen, de diversiteit aan groentes en fruit vliegen je om de oren. Vietnam, Thailand, Japan en China vormen de inspiratie voor onze gerechten.

KOOKWORKSHOP

Spaanse tapas workshop

Vamos! Wie houdt er nou niet van de Spaanse keuken. Heerlijke gerechten zoals paëlla en tortilla’s! In deze workshop nemen wij u mee in het fenomeen; Tapas! Voor spanjaarden zijn restjes heilig en vormen ze de basis van de creativiteit van de chef.

KOOKWORKSHOP

BBQ workshop

Altijd al een Grill Master willen zijn of je vuur-skills verder ontwikkelen dan is de BBQ Workshop een must om aan je ervaringen toe te voegen! Op het terras van De Heeren van Driebergen stoken we het imposante instrumentarium op tot grote hoogte en gaan we een middag of avond spelen met vuur!

KOOKWORKSHOP

Gezond en vitaal

Gezond en vitaal leven willen we allemaal. Want dan zit je lekker in je vel. Je body, mind en soul zijn in balans. Echter, de juiste balans vinden is niet altijd even gemakkelijk. Gezond  koken kan de eerste stap zijn in de richting van een vitaal leven!

KOOKWORKSHOP in de buurt van Leersum

Koken in de buurt van Leersum

Leersum is een klein dorp in de provincie Utrecht, gelegen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het is een rustige, landelijke gemeenschap met een gemiddelde bevolkingsdichtheid van ongeveer 9.000 inwoners. Het dorp heeft een ontspannen, dorpsachtige sfeer waar de lokale bevolking elkaar kent en waar de meeste mensen elkaar begroeten.

Leersum heeft veel te bieden aan bezoekers en lokale bewoners. Er is een prachtig wandelpad dat om het dorp heen loopt en er zijn veel toeristische attracties in de omgeving, zoals de Gooische Heide, de Oud-Utrechtse Heuvels en de Utrechtse Heuvelrug. Het dorp heeft ook een prachtige kerk, een zwembad en veel leuke winkels.

Leersum is ook een populaire bestemming voor mensen die willen ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Er zijn tal van restaurants, cafés en bars waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke lokale gerechten en drankjes. Er is ook een prachtig park waar bezoekers kunnen wandelen, fietsen of gewoon genieten van de rust.

Leersum is een gezellig dorp waar bezoekers en lokale bewoners kunnen genieten van de prachtige natuur, de heerlijke restaurants en de vriendelijke sfeer.