VERGADEREN

Meer dan alleen vergaderen

De Heeren van Driebergen verbindt graag uw collega’s met elkaar. Niet alleen in de keuken maar ook daar buiten. Tijdens de vergadering of voor de start van uw workshop kunnen wij ook verschillende teambuilding spel elementen voor u verzorgen. Ook tijdens de kookworkshop kunnen wij elementen implementeren om nog meer teamwork te creëren en nog meer fun te beleven tijdens de workshop!

Meer dan alleen vergaderen

Rugby clinic

Nieuw Zealand Style
De rugby clinic vind t plaats bij Rugby Club “The Pink Panthers” in Driebergen-Rijsenburg. In deze fysieke clinic leert men de rugbywaarden van discipline, doorzettingsvermogen en respect. Belangrijke aspecten die iedereen in een team moet beheersen.  Door middel van verschillende spelelementen leert men de fijne kneepjes van het spel rugby. Het programma kan geheel in samenspraak worden samengesteld, het is maar net waar het team behoefte aan heeft. De clinic kan worden afgesloten met een Haka, een eeuwenoude Maori dans uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is geworden door het Nationale rugbyteam: The All Blacks.

€   Prijs afhankelijk van duur, groepsgrootte en spelelement

Meer dan alleen vergaderen

Fiets Experience

De Fiets experience van de Heuvelrug is door het personeel van De Heeren van Driebergen zelf samengesteld. Doormiddel van het beantwoorden van verschillende vragen wordt u van plaats naar plaats geleid en ondertussen geniet u van de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast staat samenwerking bij deze fietstocht centraal gezien men vragen dient te beantwoorden om uiteindelijk de fietstocht voort te zetten. U beantwoord de vragen per app en houdt op deze manier contact met het personeel van De Heeren van Driebergen.

De Fiets Experience kan uitgebreid worden met een lunch in de buitenlucht. Indien gewenst kan deze tocht geheel op maat gemaakt worden. U bepaald zelf hoelang u de tocht wil laten duren een standaard fietstocht duurt gemiddeld 3 uur.

€   Prijs afhankelijk van duur en spelelement

Meer dan alleen vergaderen

Pubquiz

Een extra toevoeging aan uw kookworkshop: Pub quiz. Steeds populairder en een extra fun factor tussen de gangen door. Tussen iedere gang door vindt er een kleine Pub quiz plaats. Natuurlijk zullen er vragen gesteld worden over food. Maar ook het eigen team komt aan bod in deze grappige, educatieve pub quiz. De gastheer/gamemaster zal het spel begeleiden en controle houden over het spel. Aan het eind van de avond bij de laatste ronde wordt de winnaar bekend gemaakt. Wie heeft de meeste kennis? Wie kent het team en het bedrijf het best? En wie heeft er het beste opgelet tijdens de quiz?  Wie gaat er naar huis met een mooie De Heeren van Driebergen prijs? Dit spelelement zorgt voor meer dan alleen een workshop, veel lol tussen de gangen door dat is het doel van deze quiz!

€ 6,50 p.p.

Meer dan alleen vergaderen

My Kitchen Rules

Een extra toevoeging aan uw kookworkshop: My kitchen Rules! Bekend van het gelijknamige tv programma. Iedereen beoordeeld aan de hand van verschillende vragen de gerechten die geserveerd worden. De gastheer/gamemaster zal het spel begeleiden en de puntentelling verzorgen. Aan het eind van de avond wordt de winnende gang bekend gemaakt. Wie heeft zich het meest uitgeleefd in de keuken? Wie heeft zijn gerecht het beste gepresenteerd? En welk gerecht ziet er uit om te smullen?  Dit spelelement zorgt voor meer dan alleen een workshop, teambuilding bij dit spelelement is een must!

€ 6,50 p.p.