BLOGS

Wildweek 2024

[vc_row css=”.vc_custom_1611584114829{background-image: url(https://deheerenvandriebergen.nl/wp-content/uploads/2021/01/banner-wildweek.jpg?id=10790) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”400″][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”has-scroll-arrow” css=”.vc_custom_1611585452050{background: #f7f9fa url(http://ninzio.com/bauer/wp-content/uploads/2019/05/fac-bg-1.png?id=8920) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][advtext alignment=”text-center” max_width=”750px” bottom_margin=”30px” font_size=”42px” line_height=”50px”]Wildweek[/advtext][singleheading alignment=”text-center” heading_color=”#777777″ heading_bottom_margin=”5px” line_width=”” line_height=”” line_color=”” heading_font_weight=”600″ heading_font_size=”16px” heading=”3 november 2024 – 8 november 2024″][advtext alignment=”text-center” tag=”div” color=”#777777″ max_width=”900px” font_size=”18px” line_height=”30px”]Sinds 2019 organiseert de Heeren van Driebergen een heuse wildweek. Een week vol wilde verhalen over jagen en kook technieken van de bereiding van diverse wild. Elke dag heeft zijn eigen thema: van RAUW! tot klein wild tot groot wild![/advtext][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1590583866511{background-color: #eeeeee !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”vc_col-sm-push-6″ width=”1/2″][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][imagescarousel images=”10396″ gap=”0″ show_arrows=”yes” column=”1c” column2=”1c”][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”vc_col-sm-pull-6″ width=”1/2″][singleheading heading_color=”#cacaca” heading_bottom_margin=”5px” line_width=”” line_height=”” line_color=”” heading_font_weight=”600″ heading_font_size=”16px” heading=”ZONDAG 3 NOVEMBER 2024″][advtext bottom_margin=”32px” font_size=”42px” line_height=”50px”]RAUW![/advtext][advtext tag=”div”]Na meerdere succesvolle edities van RAUW! kunnen we natuurlijk niet anders dan deze leerzame wildworkshop te continueren. Deze workshop is voor de stoere mannen en vrouwen want we gaan van schot tot bord!

RAUW! is inmiddels een begrip in de jagerswereld. Dé wildworkshop welke je als culinair avonturier en jager gevolgd moet hebben.

De workshop bestaat uit drie delen:
– een ochtendwandeling op onder begeleiding van een ervaren jager.
– Het bereiden van wild en zelf panklaar maken, inclusief een demo van de chef.
– 3 gangen koken met wild en natuurlijk samen aan tafel dineren.

De RAUW Wildworkshop is informatief en uitdagend op alle vlakken en staat garant voor een gezellige en leerzame dag!

[/advtext][spacing desktop_height=”20″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][advtext tag=”div”]Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 10:00 – 19:00
Dag: Zondag
Aantal: 5x per jaar
[/advtext][spacing desktop_height=”42″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][buttons text=”Workshop boeken” text_color=”#ffffff” background_color=”#f35c27″ border_width=”” rounded=”30px” link_url=”https://deheerenvandriebergen.nl/product/rauw-3-november-2024″ new_tab=”no”][spacing desktop_height=”42″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”45″ smobile_height=”45″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][spacing desktop_height=”50″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1585929674934{background-image: url(http://ninzio.com/bauer/wp-content/uploads/2019/05/section-about.png?id=8046) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][vc_row_inner rtl_reverse=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][imagescarousel images=”10394″ gap=”0″ column=”1c” column2=”1c”][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][singleheading heading_color=”#cacaca” heading_bottom_margin=”5px” line_width=”” line_height=”” line_color=”” heading_font_weight=”600″ heading_font_size=”16px” heading=”MAANDAG 4 NOVEMBER 2024″][advtext bottom_margin=”32px” font_size=”42px” line_height=”50px”]Goed Geslacht[/advtext][advtext tag=”div”]

Goed Geslacht De 5 Wildsoorten :
Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht” (is het halve werk)! maar gelukkig weten ook steeds meer geinteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden! 
Je leert tijdens de workshop hoe je de 5 bejaagbare kleinwild soorten van de wildlijst kan schoonmaken en krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan.  Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het wild panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag en krijg je al het zelf schoongemaakte wild mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren!
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap  verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.

[/advtext][spacing desktop_height=”20″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][advtext tag=”div”]Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00

Prijs: € 87,50 euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20[/advtext][spacing desktop_height=”42″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][buttons text=”Workshop boeken” text_color=”#ffffff” background_color=”#f35c27″ border_width=”” rounded=”30px” link_url=”https://deheerenvandriebergen.nl/product/goed-geslacht-4-november-2024″ new_tab=”no”][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”45″ smobile_height=”45″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][spacing desktop_height=”50″ mobile_height=”0″ smobile_height=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1709545961699{background-color: #eeeeee !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”vc_col-sm-push-6″ width=”1/2″][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][imagescarousel images=”10394″ gap=”0″ show_arrows=”yes” column=”1c” column2=”1c”][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”vc_col-sm-pull-6″ width=”1/2″][singleheading heading_color=”#cacaca” heading_bottom_margin=”5px” line_width=”” line_height=”” line_color=”” heading_font_weight=”600″ heading_font_size=”16px” heading=”DINSDAG 5 NOVEMBER 2024″][advtext bottom_margin=”32px” font_size=”42px” line_height=”50px”]Goed Geslacht[/advtext][advtext tag=”div”]

Goed Geslacht De 5 Wildsoorten :
Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht” (is het halve werk)! maar gelukkig weten ook steeds meer geinteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden! 
Je leert tijdens de workshop hoe je de 5 bejaagbare kleinwild soorten van de wildlijst kan schoonmaken en krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan.  Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het wild panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag en krijg je al het zelf schoongemaakte wild mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren!
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap  verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.

[/advtext][spacing desktop_height=”20″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][advtext tag=”div”]Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00

Prijs: € 87,50 euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20[/advtext][spacing desktop_height=”42″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][buttons text=”Workshop boeken” text_color=”#ffffff” background_color=”#f35c27″ border_width=”” rounded=”30px” link_url=”https://deheerenvandriebergen.nl/product/goed-geslacht-5-november-2024″ new_tab=”no”][spacing desktop_height=”42″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”45″ smobile_height=”45″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][spacing desktop_height=”50″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1709545241715{background-color: #ffffff !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][vc_row_inner rtl_reverse=”yes” css=”.vc_custom_1709546485239{background-color: #f9f9f9 !important;}”][vc_column_inner el_class=”vc_col-sm-push-6″ width=”1/2″][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][imagescarousel images=”10394″ gap=”0″ column=”1c” column2=”1c”][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”vc_col-sm-pull-6″ width=”1/2″][singleheading heading_color=”#cacaca” heading_bottom_margin=”5px” line_width=”” line_height=”” line_color=”” heading_font_weight=”600″ heading_font_size=”16px” heading=”WOENSDAG 6 NOVEMBER 2024″][advtext bottom_margin=”32px” font_size=”42px” line_height=”50px”]Goed Geslacht[/advtext][advtext tag=”div”]

Goed Geslacht De 5 Wildsoorten :
Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht” (is het halve werk)! maar gelukkig weten ook steeds meer geinteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden! 
Je leert tijdens de workshop hoe je de 5 bejaagbare kleinwild soorten van de wildlijst kan schoonmaken en krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan.  Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het wild panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag en krijg je al het zelf schoongemaakte wild mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren!
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap  verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.

[/advtext][spacing desktop_height=”20″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][advtext tag=”div”]Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00

Prijs: € 87,50 euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20[/advtext][spacing desktop_height=”42″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][buttons text=”Workshop boeken” text_color=”#ffffff” background_color=”#f35c27″ border_width=”” rounded=”30px” link_url=”https://deheerenvandriebergen.nl/product/goed-geslacht-6-november-2024″ new_tab=”no”][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”45″ smobile_height=”45″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][spacing desktop_height=”50″ mobile_height=”0″ smobile_height=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1709546546868{background-color: #eeeeee !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][vc_row_inner rtl_reverse=”yes” css=”.vc_custom_1709546493935{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][imagescarousel images=”10395″ gap=”0″ column=”1c” column2=”1c”][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][singleheading heading_color=”#cacaca” heading_bottom_margin=”5px” line_width=”” line_height=”” line_color=”” heading_font_weight=”600″ heading_font_size=”16px” heading=”DONDERDAG 7 NOVEMBER 2024″][advtext bottom_margin=”32px” font_size=”42px” line_height=”50px”]Ree[/advtext][advtext tag=”div”]

Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht?”(is het halve werk)? maar gelukkig weten ook steeds meer geïnteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden! 
Je leert tijdens de workshop hoe je een heel ree kan schoonmaken en verwerken in technische delen én je krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan.  Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het ree panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag in groepjes van 4 per ree en krijg je 1/4 ree mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren! 
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap  verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.

[/advtext][spacing desktop_height=”20″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][advtext tag=”div”]Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00

Prijs:  € 109,50 euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 8
Maximaal aantal personen: 12[/advtext][spacing desktop_height=”42″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][buttons text=”Workshop boeken” text_color=”#ffffff” background_color=”#f35c27″ border_width=”” rounded=”30px” link_url=”https://deheerenvandriebergen.nl/product/ree-7-november-2024″ new_tab=”no”][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”45″ smobile_height=”45″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][spacing desktop_height=”50″ mobile_height=”50″ smobile_height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” rtl_reverse=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1709545879847{background-color: #ffffff !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”vc_col-sm-push-6″ width=”1/2″][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][imagescarousel images=”10395″ gap=”0″ show_arrows=”yes” column=”1c” column2=”1c”][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”vc_col-sm-pull-6″ width=”1/2″][singleheading heading_color=”#cacaca” heading_bottom_margin=”5px” line_width=”” line_height=”” line_color=”” heading_font_weight=”600″ heading_font_size=”16px” heading=”VRIJDAG 8 NOVEMBER 2024″][advtext bottom_margin=”32px” font_size=”42px” line_height=”50px”]Ree[/advtext][advtext tag=”div”]

Deze wildworkshop is ontwikkeld voor (junior) jagers onder het motto: “Goed Geslacht?”(is het halve werk)? maar gelukkig weten ook steeds meer geïnteresseerden buiten de jacht deze workshop te vinden! 
Je leert tijdens de workshop hoe je een heel ree kan schoonmaken en verwerken in technische delen én je krijgt tegelijkertijd diverse tips over de bereiding ervan.  Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst welke al zijn tips vrijgeeft om snel en hygiënisch het ree panklaar te maken. Daarna ga je zelf aan de slag in groepjes van 4 per ree en krijg je 1/4 ree mee naar huis om er de mooiste gerechten mee te creëren! 
De workshop begint bijtijds wij zullen dan ook een snelle hap  verzorgen in de vorm van een verse soep met 2 belegde broodjes.

[/advtext][spacing desktop_height=”20″ mobile_height=”20″ smobile_height=”20″][advtext tag=”div”]Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00

Prijs:  € 109,50 euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 8
Maximaal aantal personen: 12[/advtext][spacing desktop_height=”42″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][buttons text=”Workshop boeken” text_color=”#ffffff” background_color=”#f35c27″ border_width=”” rounded=”30px” link_url=”https://deheerenvandriebergen.nl/product/ree-8-november-2024″ new_tab=”no”][spacing desktop_height=”42″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][spacing desktop_height=”0″ mobile_height=”45″ smobile_height=”45″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1590583882392{background-image: url(http://ninzio.com/bauer/wp-content/uploads/2019/05/section-bg6-1.jpg?id=8282) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][advtext alignment=”text-center” color=”#ffffff” bottom_margin=”30px” font_size=”42px” line_height=”50px”]Schrijf je in voor onze nieuwsbrief[/advtext][advtext alignment=”text-center” tag=”div” color=”#8a99c0″ max_width=”900px” font_size=”18px” line_height=”30px”]Altijd op de hoogte blijven nieuwe zakelijke kookworkshops? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates en exclusieve tips over koken.[/advtext][spacing desktop_height=”50″ mobile_height=”30″ smobile_height=”30″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][contentbox padding=”0% 30% 0% 30%” mobile_padding=”0% 0% 0% 0%” translatex=”0″ translatey=”0″][subscribe heading=””][/contentbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][spacing desktop_height=”100″ mobile_height=”60″ smobile_height=”60″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][imagebox alignment=”text-center” image=”12529″ tag=”h1″ heading=””][/vc_column][/vc_row]