Wildweek
Sinds 2019 organiseert de Heeren van Driebergen een heuse wildweek. Een week vol wilde verhalen over jagen en kook technieken van de bereiding van diverse wild. Elke dag heeft zijn eigen thema: van RAUW! tot klein wild tot groot wild!
RAUW!
Na meerdere succesvolle edities van RAUW! kunnen we natuurlijk niet anders dan deze leerzame wildworkshop te continueren. Deze workshop is voor de stoere mannen en vrouwen want we gaan van schot tot bord!
RAUW! is inmiddels een begrip in de jagerswereld. Dé wildworkshop welke je als culinair avonturier en jager gevolgd moet hebben.
De workshop bestaat uit drie delen:
– een ochtendwandeling op onder begeleiding van een ervaren jager.
– Het bereiden van wild en zelf panklaar maken, inclusief een demo van de chef.
– 3 gangen koken met wild en natuurlijk samen aan tafel dineren.
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 10:00 – 19:00
Dag: Zondag
Aantal: 5x per jaar
Goed Geslacht
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 87,50 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20
Goed Geslacht
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 87,50 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20
Goed Geslacht
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 87,50 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 14
Maximaal aantal personen: 20
Ree
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 109,50 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 8
Maximaal aantal personen: 12
Ree
Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 17:45 – 23:00
Prijs: € 109,50 euro incl. btw
exclusief dranken
Minimaal aantal personen: 8
Maximaal aantal personen: 12