23 november 2020 - 29 november 2020

Wildweek

Sinds 2019 organiseert de Heeren van Driebergen een heuse wildweek. Een week vol wilde verhalen over jagen en kook technieken van de bereiding van diverse wild. Elke dag heeft zijn eigen thema: van RAUW! tot klein wild tot groot wild tot een wild private dining.

MAANDAG 23 NOVEMBER 2020

Goed Geslacht

Deze wildworkshop is primair voor Junior Jagers en Voorjagers onder het motto: ‘Goed Geslacht…(is het halve werk)’. Je leert hoe je klein wild kan schoonmaken en kan verwerken tot heerlijke gerechten.  Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst.  Een deel van het wild zal direct  klaargemaakt worden om te proeven zodat we het resultaat van de bereiding kunnen beoordelen. Het overgebleven vlees wordt verdeeld onder de aanwezigen om zelf thuis nog eens aan de slag te kunnen.

Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 18:00 – 23:00

Prijs:  € 75,- euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 12
Maximaal aantal personen: 20

DINSDAG 24 NOVEMBER 2020

Goed Geslacht

Deze wildworkshop is primair voor Junior Jagers en Voorjagers onder het motto: ‘Goed Geslacht…(is het halve werk)’. Je leert hoe je klein wild kan schoonmaken en kan verwerken tot heerlijke gerechten.  Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst.  Een deel van het wild zal direct  klaargemaakt worden om te proeven zodat we het resultaat van de bereiding kunnen beoordelen. Het overgebleven vlees wordt verdeeld onder de aanwezigen om zelf thuis nog eens aan de slag te kunnen.

Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 18:00 – 23:00

Prijs:  € 75,- euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 12
Maximaal aantal personen: 20

WOENSDAG 25 NOVEMBER 2020

Goed Geslacht

Deze wildworkshop is primair voor Junior Jagers en Voorjagers onder het motto: ‘Goed Geslacht…(is het halve werk)’. Je leert hoe je klein wild kan schoonmaken en kan verwerken tot heerlijke gerechten.  Dit alles onder leiding van chef-kok en jager Thijs Staffhorst.  Een deel van het wild zal direct  klaargemaakt worden om te proeven zodat we het resultaat van de bereiding kunnen beoordelen. Het overgebleven vlees wordt verdeeld onder de aanwezigen om zelf thuis nog eens aan de slag te kunnen.

Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 18:00 – 23:00

Prijs:  € 75,- euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 12
Maximaal aantal personen: 20

DONDERDAG 26 NOVEMBER 2020

Ree

Deze wildworkshop is voor de ervaren jagers!  In een wild demo van Thijs Staffhorst leer je hoe je groot wild (ree) kan schoonmaken en kan verwerken tot heerlijke gerechten.  Het overgebleven vlees wordt verdeeld onder de aanwezigen om zelf thuis nog eens aan de slag te kunnen gaan. 

Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 18:00 – 23:00

Prijs:  € 100,- euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 8
Maximaal aantal personen: 12

VRIJDAG 27 NOVEMBER 2020

Ree

Deze wildworkshop is voor de ervaren jagers!  In een wild demo van Thijs Staffhorst leer je hoe je groot wild (ree) kan schoonmaken en kan verwerken tot heerlijke gerechten.  Het overgebleven vlees wordt verdeeld onder de aanwezigen om zelf thuis nog eens aan de slag te kunnen gaan. 

Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 18:00 – 23:00

Prijs:  € 100,- euro incl. btw
          exclusief dranken

Minimaal aantal personen: 8
Maximaal aantal personen: 12

ZATERDAG 28 NOVEMBER 2020

Wild Diner

NIEUW!!! Wild diner bij de Heeren van Driebergen. Onze ervaren chef en jager Thijs Staffhorst zal een 4 gangen wild diner koken. U kunt hiervoor een tafel reserveren en de chef zal heerlijke wildgerechten voor uw bereiden en zal tevens bij elk gerecht de bereidingswijze voor u op papier zetten. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij de chef!

Daarnaast worden door gerechten begeleid door heerlijke wijnen uitgekozen door de chef en gastheer persoonlijk!

Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: Inloop vanaf 17:00 uur (op reservering)

Prijs:  € 95,50,- euro incl. btw
          incl. wijnarrangement per gang, excl overige dranken

Minimaal aantal personen: 15
Maximaal aantal personen: 30

ZONDAG 29 NOVEMBER 2020

RAUW!

Na meerdere succesvolle edities van RAUW! kunnen we natuurlijk niet anders dan deze leerzame wildworkshop te continueren. Deze workshop is voor de stoere mannen en vrouwen want we gaan van schot tot bord!

RAUW! is inmiddels een begrip in de jagerswereld. Dé wildworkshop welke je als culinair avonturier en jager gevolgd moet hebben.

De workshop bestaat uit drie delen:
– een ochtendwandeling op landgoed Sandenburg in Langbroek onder begeleiding van een ervaren Jachtopziener.
– Het bereiden van wild en zelf panklaar maken, inclusief een demo van de chef.
– 3 gangen koken met wild en natuurlijk samen aan tafel dineren.

De RAUW Wildworkshop is informatief en uitdagend op alle vlakken en staat garant voor een gezellige en leerzame dag!

Chef: Thijs Staffhorst
Tijden: 10:00 – 17:00
Dag: Zondag
Aantal: 4x per jaar

Corona maatregelen

Wanneer mensen in groepen bijeenkomen kan het coronavirus zich snel verspreiden. Bij Kookstudio De Heeren van Driebergen zijn diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Alleen samen krijgen we de corona onder controle!